malgratcomunicacio.cat

En directe


Ana Vega creu que ERC enganya al poble presentant esmenes als pressupostos de l'Estat

La regidora del Partit Popular Ana Vega lamenta que ERC "intenti enganyar el poble de Malgrat". Vega assegura que al maig ja va mantenir unes converses amb el PDeCAT perquè volia presentar esmenes als Pressupostos Generals de l'Estat per demanar incloure la remodelació del Passeig Marítim i buscava el suport del PP. Vega assegura que ERC no s'ha posat en contacte amb els populars i no entén perquè presenta esmenes per demanar diners pel Passeig Marítim si PDeCAT, un dels seus socis de govern, també ho ha fet.Publicat:
19-06-2017 / 13:58:09
Actualitzat:
19-06-2017 / 15:08:29

"Els Pressupostos Generals de l'Estat estan tancats, governa el PP, el PP de Malgrat no existeix per a ERC, només el PDeCAT ens ha demanat ajuda, que ens va dir que no es necessitaven els diners, i el projecte del Passeig Marítim es va presentar l'any 2012, quan governaven PSC i PP", ha detallat la regidora popular Ana Vega.

Vega, que s'ha mostrat molt enfadada amb ERC, diu que els "ignoren per tot, consideren que l'Estat espanyol no serveix per res i creuen que tindran la llibertat de poder decidir que això és un país". Per tot plegat, Vega se sent enganyada. "Si entre ells no s'entenen és el seu problema. El que no pot ser és que el poble de Malgrat ho pagui", ha afegit Vega.

Les declaracions de la regidora del PP arriben després que ERC publiqués que demanaria 9.400.000 euros a l'Estat per les obres de remodelació del Passeig Marítim, els treballs que han de permetre l'obertura de l'avinguda de la Mediterrània i la construcció d'un nou equipament.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits