malgratcomunicacio.cat

En directe


453 infants participen a la Festa de l'Esport que acaba amb el reconeixement a un centenar d'esportistes

La Regidoria d'Esports va lliurar 453 passaports dissabte durant tot el dia a la 6a Festa de l'Esport. La vintena d'entitats que en van prendre part segellaven les cartolines als nens i nenes que superaven les diverses proves, que havien organitzat per a donar-se a conèixer. La 6a Festa de l'Esport es va tancar amb un reconeixement a un centenar d'esportistes i equips del municipi, que van destacar durant el 2016. També es va fer un minut de silenci en memòria de Felicià Grau. Un home estretament vinculat a l'esport malgratenc, sobretot a l'hoquei, que va morir la setmana passada.Publicat:
12-06-2017 / 08:28:46
Actualitzat:
12-06-2017 / 09:16:10

La 6a Festa de l'Esport, que va tenir lloc durant tot el dissabte al Camp Municipal d'Esport, va ser tot un èxit de participació. Una vintena d'entitats del poble van oferir al gairebé mig miler de nens i nenes que s'hi van apropar activitats de tot tipus per, d'una banda, passar una bona estona i, de l'altra, animar-los a fer esport. Entre les activitats que els infants van poder practicar hi havia bàsquet, futbol, patinatge, hoquei, tennis, judo, ciclisme, escacs o, fins i tot, kitesurf, entre d'altres. A més, el MES Malgrat va fer dues Master Class, una de Zumba i una altra de Body Kombat.

Un reconeixement a un centar d'esportistes locals

Una de les novetats que incorporava la 6a Festa de l'Esport d'enguany era que es clouria amb el reconeixement a un centar d'esportistes i equips del poble, que van destacar durant el 2016. Miquel Àngel Ruiz (JXM), regidor d'Esports, ha assegurat que "la prova d'unir Festa de l'Esport amb reconeixement esportiu va anar molt bé perquè és la Festa de l'Esport i fem una festa per a les entitats i, a més, fem el reconeixement que les entitats i l'Ajuntament fan als participants".

L'Ajuntament de Malgrat de Mar i les entitats del poble van lliurar un reconeixement individual a Jordi Pajuelo, Robert Hugas i Ivan Martori, per haver guanyat la Titan Desert en la categoria Corporate; a Francisco José Rodríguez, per la seva implicació, col·laboració i predisposició cap al Club Esportiu Olímpic Malgrat; al jugador d'hoquei Miquel Grau, que ara ha fitxat pel Benfica de Portugal; a José Sepúlveda, per haver superat durant 15 anys consecutius a la cursa ciclista Quebrantahuesos; al corredor de muntanya Roberto García; al lluitador de l'Associació de Formació Esportiva Khyzer Hayat, considerat el millor lluitador espanyol en el seu pes, 63,5 quilos, de Muay Thai i K1; a Policarpo Cameno, per la seva trajectòria com a jugador del Club Petanca Malgrat Sud; a Manuel Ocaña i Alberto Calle, per la seva trajectòria com a jugadors del Club Deportivo Malgrat; a Agustí Altafulla, com a jugador més vetarà del Club d'Escacs; a Martina Martínez i Carla Gascón, del Club Atletisme Malgrat, pels seus bons resultats aquesta temporada; a l'Abril Montal de l'Associació de Patinatge Artístic; a Pedro Ponce, que ha fet créixer l'Inter Esportiu Malgrat CFS fins a arribar a tenir 160 esportistes; a Daniel Rubio de l'Esport Ciclista Malgrat; a Josep Serra del Club Tennis Malgrat, que amb 80 anys encara continua practicant aquest esport; i a Miquel Triola, de l'MRT Cycling.

Per equips, van rebre un reconeixement els veterans del Club Patí Malgrat, l'equip promoció prebenjamí del Club Judo Malgrat, les sis noves noies que s'han incorporat al Club Esportiu Malgratenc de Patinatge Artístic, l'equip infantil femení de relleus 4X80 metres del Club d'Atlestime Malgrat, el sènior masculí i el júnior masculí de l'AECAM, el benjamí "s" de l'Inter Esportiu Malgrat CFS i l'equip de l'escola d'escalada del Grup Excursionista Malgratenc.

Record a Felicià Grau

La 6a Festa de l'Esport també va tenir un moment per recordar la figura de Felicià Grau, que va morir la setmana passada. Després del reconeixement esportiu es va fer un minut de silenci en la seva memòria. Grau va dedicar gran part de la seva vida a l'esport, sobretot a l'hoquei. Miquel Àngel Ruiz ha destacat que "des del Col·legi Sant Pere Chanel ja promovia l'esport, va ser un dels fundadors del Club Patí Malgrat i col·laborava en qualsevol acte esportiu que s'organitzés al municipi com ara les 24 hores".

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits