malgratcomunicacio.cat

En directe


La bandera blava oneja des d'avui a les platges de Malgrat Centre i de l'"Astillero"

L'Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor de la Fundació Europea d'Educació Ambiental (FEE) ha atorgat bandera blava a la platja de Malgrat Centre i a la de l'"Astillero" aquest estiu. La platja de l'"Astillero" la rep per cinquè any consecutiu i la de Malgrat Centre la manté, de manera consecutiva, des de 1998. Els Serveis Municipals les han penjades aquest matí a les platges.Publicat:
09-06-2017 / 09:51:51
Actualitzat:
09-06-2017 / 11:13:03

L'alcaldessa Carme Ponsa (JXM), el regidor de Platges, Miquel Àngel Ruiz (JXM), la regidora de Turisme, Ester Martínez (ERC), i tècnics de l'Ajuntament s'han apropat aquest matí a la platja per veure onejar de nou la bandera blava a les platges de Malgrat Centre i l'"Astillero". A nivell de tot Catalunya han estat distingides un total de 95 platges, 3 menys que l'any passat.

Les platges de Malgrat Centre i de l'"Astillero" disposen de tota mena de serveis: dutxes, rampes d'accés, passarel·les, lavabos, mòdul de salvament, entre altres. A més, tenen tots els serveis adaptats per a les persones que pateixen discapacitat física, fins i tot, disposa de places d'aparcament adaptades per a elles. El regidor de platges, Miquel Àngel Ruiz (JXM), considera que "és molt bo pel poble tenir banderes blaves i que cal continuar fent aquesta feina que no és d'ara, sinó que ve d'anys anteriors".

La bandera blava distingeix la qualitat de l'aigua, la qual ha de ser excel·lent. A més, la platja ha de tenir una bona gestió ambiental pel que fa a la neteja i la recollida selectiva de residus, entre altres. També garanteix que es disposa d'uns serveis de salvament i socorrisme adequats, d'un pla de riscos de la platja, d'accessos fàcils i segurs, rampes d'accés i lavabos per a persones amb discapacitat.

Galeria d'imatges

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits