malgratcomunicacio.cat

En directe

Teresa Gelpí, Nua Filella i Joan Gelpí a l'estudi d'Ona Malgrat

Tònica Teatral Juniors estrena "Motius importants" aquest cap de setmana al Centre Cultural

Sota la direcció de Teresa Gelpí, els joves actors Nua Filella i Joan Gelpí, de 12 anys, pujaran damunt l'escenari del Centre Cultural aquest cap de setmana per estrenar Motius importants. Una sàtira contra la guerra, mordaç, que convidarà els espectadors a reflexionar sobre la inutilitat de la lluita armada. L'espectacle es farà dissabte i diumenge. Començarà a les 18h.Publicat:
08-06-2017 / 09:55:46
Actualitzat:
08-06-2017 / 11:57:09

Una de les principals peculiaritats de l'obra que podran veure aquest cap de setmana al Centre Cultural és que els dos actors, Nua Filella i Joan Gelpí, no sortiran d'escena en tres quarts d'hora. La directora de l'espectacle, Teresa Gelpí, ha explicat que la intenció era "fer una obra de dos personatges que no sortissin d'escena". Després de buscar diversos textos, van escollir el de Motius importants, que Gelpí va haver d'adaptar perquè l'obra està pensada per més de dos personatges.

Motius importants, de Jordi Voltas, els va agradar perquè, entre d'altres coses, recull una història mordaç que ridiculitza la gent que fa la guerra. La intenció de l'espectacle, a més, és fer reflexionar el públic sobre la inutilitat que representa una guerra.

Els joves actors Nua Filella i Joan Gelpí animen als malgratencs i malgratenques a assistir a les representacions d'aquest cap de setmana. Filella destaca que "els espectadors s'ho passaran bé". "Jo fins que no vaig llegir el text, no vaig entendre que una guerra feia patir tant", ha detallat l'actriu. Joan Gelpí també convida a tothom a veure l'espectacle perquè "reflexionaran sobre com és la vida a la guerra i com ho passen els qui s'hi troben".

L'obra Motius importants, que compta amb el suport de Lluís Blanco a la llum i al so, s'estrenarà aquest dissabte a les 18h al Centre Cultural. Hi haurà una altra representació de l'obra aquest diumenge també a les 18h. 

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits