malgratcomunicacio.cat

En directe


Comença la regeneració de la platja de Malgrat

La demarcació de Costes a Catalunya ha començat aquesta setmana els treballs de regeneració de la platja amb sorra procedent del port esportiu del Masnou, del Balis de Sant Andreu de Llavaneres i d'Arenys de Mar. Pel què fa a l'escullera, Costes ha confirmat que les obres avancen a bon ritme. El camí d'accés als càmpings, que s'ha arranjat de manera provisional amb sauló, estarà enllestit la setmana vinent.Publicat:
01-06-2017 / 15:07:45
Actualitzat:
01-06-2017 / 17:43:32

La proposta de l'Estat espanyol per regenerar la platja de Malgrat de Mar afectada pels temporals de l'hivern passat és fer un dranatge selectiu de la bocana dels ports, on s'acumula sorra que dificulta la navegabilitat dels vaixells. Des de Costes, s'ha insistit que la Llei d'impacte ambiental permet extreure aquesta sorra. La previsió és regenerar uns 70.000 metres cúbics, aproximadament. Mireia Castellà (JXM), regidora d'Obra Pública, Serveis i Medi Ambient, ha detallat que aquests treballs s'allargaran "com a mínim fins al 23 de juny". "Aniran obrint la platja a mesura que vagin acabant cada tram", ha afegit Castellà.

Pel què fa a les obres de construcció de l'escullera, que paga el Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, avancen a bon ritme. La previsió és que estiguin acabades abans de l'inici de la temporada d'estiu. Finalment, el camí d'accés als càmpings, que els temporals també van deixar destrossat, s'ha arranjat amb sauló de manera provisional. Mireia Castellà ha detallat que "la setmana que ve ja entreguen l'obra i ja es pot accedir amb cotxe al càmping". Els treballs de rehabilitació del vial s'iniciaran al setembre.

Les obres de construcció de l'escullera, que fa 410 metres de llarg, i la regeneració de la sorra de la platja les porta a terme l'empresa Acciona i tenen un cost d'1,1 milions d'euros.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits