malgratcomunicacio.cat

En directe


L'Ajuntament treballarà la prevenció i sensibilització sobre les malalties mentals

Les regidories d'Acció Social i Ciutadania i Salut Comunitària han anunciat que durant el darrer trimestre d'aquest 2017 portaran a terme una campanya de prevenció i sensibilització sobre les malalties mentals. L'Ajuntament engegarà la campanya amb la col·laboració de la Comunitat Terapèutica del Maresme i l'Associació Positiva.Publicat:
01-06-2017 / 09:30:37
Actualitzat:
01-06-2017 / 10:07:25

El regidor d'Acció Social i Ciutadania i de Salut Comunitària, Jofre Serret (PDeCAT), ha explicat que "la campanya vol implicar diferents regidories i també entitats i escoles en un treball transversal". Jofre Serret ha apuntat que "la prevenció i la sensibilització són bàsiques". "A Malgrat som un municipi capdavanter i pioner en Salut Mental. Fa 40 anys que tenim la Comunitat Terapèutica. Malgrat és un exemple de convivència, les persones de la Comunitat se senten acollits i integrats en el poble. Volem mantenir aquesta relació i treballar en la prevenció", ha manifestat el regidor. 

La campanya es posarà en marxa a la tardor i inclourà diferents activitats per treballar la prevenció i la sensibilització de les malalties mentals. L'Associació Positiva farà de nexe també amb les famílies i a través de la Comunitat Terapèutica del Maresme s'hi faran xerrades i activitats.  

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits