malgratcomunicacio.cat

En directe


El ple aprovarà la revisió del Pla d'Acció Cultural aquest dijous

El Pla d'Acció Cultural (PAC) és l'eina que marca els diferents eixos a seguir dins la gestió de la cultura al poble. La Diputació de Barcelona ha dut a terme el treball de revisió que, entre d'altres coses, ha inclòs una jornada participativa oberta a la ciutadania. L'aprovació del PAC és un dels 11 punts que s'han inclòs a l'ordre del dia del ple municipal de juny, que tindrà lloc avui a les 19h.Publicat:
01-06-2017 / 08:30:25
Actualitzat:
31-05-2017 / 11:22:42

La Regidoria de Cultura ha revisat el Pla d'Acció Cultural, que es va elaborar l'any 2009, a través del Centre d'Estudis i Recursos Culturals de la Diputació de Barcelona. La revisió ha servit per actualitzar les dades, tornar a situar el sistema cultural, valorar la vigència dels objectius formulats en el seu moment i plantejar noves fites culturals.

Per tal de poder elaborar la diagnosi, s'ha realitzat un buidatge de la informació disponible, s'han fet entrevistes en profunditat a membres de l'Ajuntament, a tècnics de diferents àrees i a membres d'entitats i ciutadania no organitzada. Aquest treball, a més, s'ha completat amb una jornada oberta a tota la ciutadania, que ha permès concretar el document de propostes. La revisió del PAC se sotmetrà a aprovació avui al ple municipal.

11 punts a l'ordre del dia

A banda del Pla d'Acció Cultural, la sessió plenària d'aquest mes de juny també inclourà una modificació de pressupost mitjançant crèdit extraordinari i suplement de crèdit; l'aprovació del nomenclàtor oficial de les vies públiques, camins i equipaments municipals; l'aprovació de les bases específiques reguladores dels ajuts per a l'adquisició de llibres escolars d'educació infantil, primària i secundària obligatòria pel curs vinent; o la modificació d'un dels convenis que recullen la indemnització dels béns i drets d'un propietari afectat per les obres d'urbanització de l'avinguda de Barcelona.

El Partit Popular, a més, presentarà una moció sobre la no prolongació de la concessió dels peatges del Maresme per part del govern de la Generalitat.

El ple municipal, amb 11 punts a l'ordre del dia, començarà avui a les 19h. El podran seguir en directe a través d'Ona Malgrat, al 107.4FM, a internet o a l'aplicació de la ràdio.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits