malgratcomunicacio.cat

En directe

Cartell informatiu de la campanya.

5 farmàcies del poble s'uneixen contra el càncer de pell

Les farmàcies Óscar Llansó, Viladevall, Juan, Von Carstenn i Arniges sortiran al carrer demà al matí per donar consell sanitari als ciutadans sobre com protegir-se del sol de manera adequada i examinaran el risc de la població de patir un càncer de pell a través d'un qüestionari de salut. Ho faran en el marc d'una campanya de prevenció i detecció precoç del càncer promoguda pel Col·legi de Farmacèutics de Barcelona amb la col·laboració de l'Hospital Clínic i les Regidories de Salut Pública i Comunitària. Els farmacèutics seran a la plaça de l'Església demà entre les 11h i les 19h.Publicat:
31-05-2017 / 08:37:29
Actualitzat:
30-05-2017 / 14:31:15

Abans de deixar-t'hi la pell, consulta. Aquest és l'eslògan de la campanya de prevenció i detecció precoç del càncer de pell que impulsa el Col·legi de Farmacèutics de Barcelona amb la col·laboració de l'Hospital Clínic coincidint amb el Dia Mundial del Melanoma, el 23 de maig, i el Dia Europeu de la Prevenció del Càncer de Pell, el 13 de juny.

Durant les tres setmanes que dura la campanya, els ciutadans poden visitar les farmàcies que hi participen per tal que els avaluïn els seus factors de risc de patir càncer de pell. Els farmacèutics els fan un qüestionari breu i els avaluen el nombre de lesions pigmentades en els dos braços. Després, s'ofereix orientació sobre les mesures de prevenció en funció del risc de cadascú.

A Malgrat de Mar, a més, les cinc farmàcies que s'han adherit a la campanya -Óscar Llansó, Viladevall, Juan, Von Carstenn i Arniges- sortiran al carrer demà per apropar-se als malgratencs i malgratenques i oferir-los la possibilitat de conèixer els seus factors de risc de patir la malaltia. Els farmacèutics seran a la plaça de l'Església demà entre les 11h i les 19h.

Jofre Serret (PDeCAT), regidor de Salut Pública i Comunitària, ha explicat que "els farmacèutics del nostre municipi treballaran amb els ciutadans la detecció del càncer de pell i faran una divulgació molt important sobre com cuidar-se la pell".

Més de 300 farmàcies de la demarcació de Barcelona participen aquests dies a la campanya Abans de deixar-t'hi la pell, consulta de prevenció i detecció precoç del càncer de pell.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits