malgratcomunicacio.cat

En directe


Exhaurides les places per visitar els patis de l'Eixida

La 2a edició del Garric, el programa d'activitats de Medi Ambient que té com a protagonistes les flors i els espais verds, culmina aquest cap de setmana amb El joc de l'orgànica i l'Eixida. La proposta permetrà que un centenar de persones visitin 10 nous patis de cases del poble.Publicat:
26-05-2017 / 08:44:52
Actualitzat:
25-05-2017 / 13:29:14

El Garric torna a apostar per promocionar la recollida orgànica i ha engegat aquesta setmana amb El joc de l'orgànica. Una activitat que dimarts i dimecres passat es va adreçar als alumnes de P5 d'Educació Infantil de les escoles del poble i que avui serà oberta a tots els nenes i nenes. La proposta inclou una gimcana i una plantada a diferents zones enjardinades. Els alumnes de P5 van treballar a la riera de Sant Genís, en el tram comprès entre els carrers Fonlladosa i Passada. Els infants que avui prenguin part a El joc de l'orgànica ho faran a la plaça de l'Església. L'activitat començarà a les 17:30h.

El plat fort, però, del Garric serà l'Eixida. Es tracta d'una visita guiada per visitar diferents patis de cases del poble. Es farà aquest diumenge i seran 10 patis els que es visitaran. Més d'un centenar de persones s'han inscrit a la proposta, que està limitada a 100 visitants. La resta, han quedat en llista d'espera.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits