malgratcomunicacio.cat

En directe

Un moment de la roda de premsa en què el comitè de govern presentava l'acció 'A peu de carrer'. Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar

El govern escoltarà els malgratencs 'A peu de carrer'

L'equip de govern (JXM, ERC, PDeCAT i CUP) ha anunciat que sortirà al carrer durant tot un dia cada tres mesos per escoltar les demandes i les inquietuds dels veïns i veïnes del poble, de les entitats i dels comerços. L'activitat, que es farà barri per barri, ha de permetre traçar un pla d'accions per a cada zona amb les necessitats reals de les persones que hi viuen o hi treballen. El primer A peu de carrer tindrà lloc el proper divendres 26 de maig al barri de La Verneda.
 Publicat:
15-05-2017 / 08:21:34
Actualitzat:
16-05-2017 / 09:04:18

A peu de carrer començarà a les 9h. Diferents membres de l'equip de govern es passejaran pel barri de La Verneda el proper divendres 26 de maig fins les 13h i escoltaran els veïns i veïnes, les entitats i els comerços de la zona. La jornada acabarà a les 20h amb un acte públic al Centre Cívic, en què els ciutadans del barri que ho desitgin podran fer preguntes directament a l'equip de govern.

L'alcaldessa de Malgrat de Mar Carme Ponsa (JXM) ha explicat que "l'Ajuntament és una cosa dinàmica i per això el govern pensa que és al carrer on s'ha d'escoltar i rebre les persones". "Hem d'anar canviant els hàbits de l'Ajuntament i el canvi és el que nosaltres proposem", ha afegit Ponsa. Ramir Roger (ERC), primer tinent d'alcalde i regidor de Participació i Atenció Ciutadana, ha destacat que amb aquesta activitat podran "prendre decisions d'una manera millorada" perquè, entre d'altres coses, "pot haver ciutadans que en certs aspectes tinguin una preparació important i la seva opinió ens pugui ser útil per prendre les decisions d'una manera més encertada". El segon tinent d'alcalde Jofre Serret (PDeCAT) ha encoratjat els veïns i veïnes a participar en l'acte. Serret considera que "la veu, el poder i el vot el té el poble si la ciutadania dóna resposta i si els malgratencs i malgratenques participen en l'acte". "Si no és així, l'empoderament que tenen desapareix. Ells tenen la clau per tal que Malgrat funcioni", ha afegit el regidor. Finalment, Núria Casajuana (CUP, tercera tinent d'alcalde, ha manifestat que es vol viure el procés "de manera natural, sense individualitzar l'acció perquè és una acció de govern i defugim de presidencialismes i d'individualismes".

L'Ajuntament de Malgrat de Mar ha habilitat un espai a la web municipal  per explicar aquesta iniciativa. Les persones que estiguin interessades a trobar-se i parlar amb l'equip de govern poden demanar-ho trucant al telèfon 93 765 33 00 o bé enviant un e-mail a apeudecarrer@ajmalgrat.cat fins aquest divendres 19 de maig. En aquest correu electrònic s'ha indicar el nom i cognoms i telèfon de contacte. La confirmació de l'entrevista es rebrà 48 hores abans de l'acte A peu de carrer. També es pot enviar una sol·licitud a través del següent formulari.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits