malgratcomunicacio.cat

En directe

Joan Mercader, regidor del PSC.

El PSC titlla el govern de continuista 100 dies després de la moció de censura

El PSC conclou que durant aquests 100 dies el govern municipal (JXM, ERC, PDeCAT i CUP) ha continuat desenvolupant un pressupost aprovat per l'anterior equip de govern (PSC i JXM) i que, per tant, "tota acció que s'està realitzant és herència del partit socialista". El PSC diu que fa una oposició posant sobre la taula projectes socialistes constructius davant "la inacció, la improvisació, la falta d'idees i de consens, i, sobretot, la manca d'un projecte de poble per part del govern municipal".



Publicat:
12-05-2017 / 13:43:40
Actualitzat:
12-05-2017 / 15:20:05

L'exalcalde Joan Mercader (PSC) ha recordat que l'actual equip de govern està desenvolupant un pressupost aprovat per PSC i JXM, i amb els vots en contra d'ERC, PDeCAT i CUP. Mercader afegeix, que tot i que "l'acció que s'està realitzant és herència del partit socialista", l'actual govern "ha paralitzat moltes accions". En aquest sentit, l'exalcalde ha fet referència a projectes com l'obertura de l'avinguda de Barcelona, que s'ha ajornat fins a l'octubre, el trasllat de l'Escola d'Adults, que s'ha posposat fins al setembre, la construcció de l'escullera a la zona de davant dels càmpings, que s'ha ajornat un mes perquè "el govern va demanar un informe mediambiental", les obres dels carrers Llibertat i Sant Elm, o la compra de Can Palomo.

El PSC també considera que durant aquests tres mesos de nou govern és l'oposició qui marca l'agenda de govern perquè, per exemple, "les tres mocions que han presentat, el govern les farà", tot i que, segons Joan Mercader, "amb les seves votacions es veu la incoherència del govern", ja que en dues ocasions ha votat en contra, però les executarà. En aquest sentit, Mercader ha fet referència a la renovació de la plaça Maristany o la creació d'una pista polavent.

Finalment, Mercader ha destacat que "aquests 100 dies demostren que no hi havia cap motiu per dur a terme de forma objectiva la moció de censura i que només s'han canviat les cadires per dur a terme un pressupost socialista aquest 2017". "L'únic canvi que hem vist, negativament, és que ja no governen per a tothom sinó que estan fent un ús partidista de la ideologia que ells representen a través d'una institució que ha de ser neutre i amb el cost del diner públic que ha de ser igualitari per a tothom", ha afegit l'exalcalde.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits