malgratcomunicacio.cat

En directe


La 4a Cantata Escolar se celebrarà demà dijous

La Regidoria d'Educació organitza aquest dijous la 4a Cantata Escolar. Aquesta activitat s'havia d'haver celebrat el 26 d'abril, però es va suspendre per la previsió de pluges. A la quarta edició de la cantata hi participaran 214 nens i nenes de 2on de Primària de totes les escoles de Malgrat de Mar. La mainada interpretarà la cantata "El nen trapella" de Dani Coma i Lluís Vidal.Publicat:
03-05-2017 / 09:53:47
Actualitzat:
03-05-2017 / 10:00:01

Un any més, totes les escoles de Primària de Malgrat de Mar -Col·legi de Sant Pere, Escoles Fonlladosa, Escola Mare de Déu de Montserrat, Escola Vedruna i Escola Marià Cubí i Soler- participen en aquesta activitat, organitzada per la Regidoria d'Educació, que té com a objectiu fomentar el gaudi per la música entre els infants. La cantata triada per enguany és "El nen trapella" i una de les novetats, és que comptarà amb l'actuació teatralitzada del Grup Germanor i el Grup Kaliu de Teatre. 

L'actuació tindrà lloc al Parc Francesc Macià a les 11 h per a les escoles i a les 15.30 h per a les famílies. Un cop més, els autors del cartell que anuncia la Cantata Escolar han estat nens i nenes. Els autors han estat: Inés Fernández (Col·legi Sant Pere Chanel), Judit Aubanell (Escoles Fonlladosa), Antonia Osuna (Escola Mare de Déu de Montserrat), Martina Pérez (Escola Vedruna) i Irene Martínez (Escola Marià Cubí i Soler).

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits