malgratcomunicacio.cat

En directe


Ple ordinari del mes de maig, aquest dijous

El ple de l'Ajuntament celebra demà dijous 4 a les set del vespre la sessió ordinària d'aquest mes de maig. El govern donarà compte de l'Informe de morositat corresponent al primer trimestre del 2017. També debatrà una moció dels GPM PSC i PP per l'obertura de l'avinguda Mediterrània per a la connexió amb el carrer Sant Elm.Publicat:
03-05-2017 / 09:50:48
Actualitzat:
03-05-2017 / 10:58:23

En el ple ordinari del mes de maig, que se celebrarà demà, el govern donarà compte de l'Informe de morositat corresponent al primer trimestre del 2017. Els altres punts de l'ordre del dia de la sessió plenària ordinària del mes de maig són l'aprovació inicial de la modificació de l'ordenança fiscal reguladora de la taxa per la prestació de serveis mitjançant la utilització d'instal·lacions municipals, l'aprovació de les bases reguladores de les subvencions atorgables per l'Ajuntament de Malgrat de Mar per a l'exercici del 2017, l'aprovació de les bases específiques reguladores de les subvencions en matèria d'habitatge social que atorga l'Ajuntament de Malgrat de Mar i l'aprovació de les bases específiques reguladores de subvencions pel foment de l'activitat econòmica que atorga l'Ajuntament de Malgrat de Mar pel 2017.

A més, es debatrà i votarà la moció que presentarà el Grup Polític Municipal del Partit Socialista Català, amb el suport del Partit Popular, per realitzar l'obra d'urbanització per a obrir l'avinguda Mediterrània i connectar-la amb el carrer Sant Elm, abans de finalitzar aquest mandat al maig del 2019.

El Ple començarà a les set del vespre a la sala de plens de l'Ajuntament i es podrà escoltar en directe per Ona Malgrat (107.4 FM) i per Internet. L'àudio de la sessió plenària també estarà disponible al dia següent per escoltar o descarregar a través del servei de ràdio a la carta d'Ona Malgrat a la plataforma Enacast.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits