malgratcomunicacio.cat

En directe

La sala del primer pis de La Barretina, on es van lliurar els Premis Sant Jordi.

Gabriel Collado guanya el Premi Sant Jordi de La Barretina

La Barretina Vermella ha lliurat els premis del seu 38è certamen literari de Sant Jordi aquest diumege al local social de l'entitat. Gabriel Collado va guanyar el primer premi de la categoria d'adults en la modalitat de prosa. El premi en la categoria d'adults en la modalitat de poesia va quedar desert.Publicat:
02-05-2017 / 10:57:00
Actualitzat:
02-05-2017 / 11:49:32

A banda de la categoria d'adults, el certamen incloïa tres grups més. En el grup de 9 a 11 anys es va premiar els treballs de Sara Massagué, Amaya Sánchez i Fàtima Meléndez, en prosa; i de Natàlia Pérez, Maria Juvé i d'Aidê Lara Freitas, en poesia. Els premis del segon grup, de 12 a 15 anys, van ser per a Laia Cubillo, Iliana Gómez i Elsa Cubillo, en prosa; i per a Miquel Bover, Adrià Folla i Erola Blanco, en poesia. Finalment, en el grup de 16 a 18 anys es va premiar les obres de Mireia Bohils, Helena Sánchez i Inés Ortega, en prosa; i de Ainhoa Torrent, Laia Soto i Carlos Sanso, en poesia.

El lliurament de premis del 38è Certamen Literari Premis Sant Jordi de la Societat Cultural i Recreativa La Barretina Vermella va tenir lloc aquest diumenge al local de l'entitat. En el transcurs de l'acte es van llegir fragments dels treballs premiats.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits