malgratcomunicacio.cat

En directe


La 4a Cantata Escolar se celebrarà demà

La Regidoria d'Educació organitza aquest dijous la 4a Cantata Escolar. 214 nens i nenes de 2on de Primària de totes les escoles de Malgrat de Mar participaran en aquesta quarta edició. La mainada interpretarà la cantata "El nen trapella" de Dani Coma i Lluís Vidal.Publicat:
25-04-2017 / 15:18:49
Actualitzat:
26-04-2017 / 09:04:44

Un any més, totes les escoles de Primària de Malgrat de Mar -Col·legi de Sant Pere, Escoles Fonlladosa, Escola Mare de Déu de Montserrat, Escola Vedruna i Escola Marià Cubí i Soler- participen en aquesta activitat, organitzada per la Regidoria d'Educació, que té com a objectiu fomentar el gaudi per la música entre els infants. La cantata triada per enguany és "El nen trapella" i una de les novetats, és que comptarà amb l'actuació teatralitzada del Grup Germanor i el Grup Kaliu de Teatre. 

L'actuació tindrà lloc al Parc Francesc Macià a les 11 h per a les escoles i a les 15.30 h per a les famílies. Un cop més, els autors del cartell que anuncia la Cantata Escolar han estat nens i nenes. Els autors han estat: Inés Fernández (Col·legi Sant Pere Chanel), Judit Aubanell (Escoles Fonlladosa), Antonia Osuna (Escola Mare de Déu de Montserrat), Martina Pérez (Escola Vedruna) i Irene Martínez (Escola Marià Cubí i Soler).

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits