malgratcomunicacio.cat

En directe


Els infants amb diversitat funcional també tindran casal a la tarda

El govern municipal format per JXM, ERC, PDeCAT i CUP ha anunciat que els infants amb diversitat funcional també podran anar al casal a la tarda i, per tant, el servei s'allargarà fins les 19h i no només fins les 15h com s'havia pensat inicialment. Amb aquesta decisió, el govern vol garantir que totes les places seran tractades realment de la mateixa manera. El termini d'inscripcions pel Casal Municipal d'Estiu és obert fins aquest proper divendres 28 d'abril.Publicat:
25-04-2017 / 14:15:26
Actualitzat:
25-04-2017 / 15:43:31

La regidora Núria Casajuana (CUP) ha explicat que "totes les places són igual i, per tant, s'han de tractar igual encara que les places per inclusió necessitin una ajuda econòmica superior perquè hi ha nens i nenes que necessiten vetlladors i vetlladores". "Això es diu no discriminar i, com que no podem discriminar, hem de donar exactament el mateix a tothom", ha afegit la regidora.

Casajuana ha defensat la necessitat de garantir que es tracta realment totes les places per igual. En aquest sentit, la regidora ha recordat que "l'any passat, per exemple, hi ha haver una plaça d'inclusió amb un vetllador determinat, però no es va fer públic". Segons Núria Casajuana, aquest fet va suposar que altres famílies no tinguessin l'oportunitat d'apuntar els seus fills amb diversitat funcional al casal perquè "l'Ajuntament en cap cas va anunciar que hi havia places d'inclusió". "Les coses s'han de fer públiques, transparents, per tothom i amb igualtat. Entenem que l'any passat es va produir una discriminació amb totes les altres famílies que podent gaudir d'un casal no hi van anar perquè ningú els va dir que hi podien anar", ha criticat Casajuana.

Inscripcions obertes

El Casal Municipal d'Estiu, que enguany es farà a l'Escola Marià Cubí, oferirà 320 places per als matins de juliol, 100 per a les tardes de juliol, 170 als matins d'agost, i 70 per a les tardes d'agost. A més, s'han inclòs entre 5 i 15 places per a infants amb diversitat funcional, que participaran en les mateixes activitats que la resta de nens i nenes.

Les inscripcions pel Casal Municipal d'Estiu es podran formalitzar fins aquest divendres 28 d'abril a través d'un correu electrònic casal@ajmalgrat.cat. Les inscripcions també es poden fer de manera presencial a l'Àrea de Serveis Personals de Can Feliciano de dilluns a divendres de 9 h a 12 h i els dijous de 15 h a 18 h. El preu del casal serà de 160 euros al mes matí i tarda o 120 euros matí o tarda. S'aplicarà una bonificació del 10% per 2 germans i del 20% per 3 o més. Els criteris d'inscripció seran l'empadronament a Malgrat de Mar, tenir germans que també hi participin i família nombrosa o monoparental.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits