malgratcomunicacio.cat

En directe

Premis Recerca Jove. Font: Generalitat de Catalunya.

Dues alumnes de l'Institut Ramon Turró recullen un dels Premis de Recerca Jove

Les alumnes de batxillerat de l'Institut Ramon Turró i Darder, Andrea Alén i Clàudia Moreno, han estat guardonades als Premis de Recerca Jove, que tenen com a objectiu el foment de vocacions científiques entre el jovent. Els Premis de Recerca Jove enguany han reconegut els treballs de 88 estudiants de 3r i 4t d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Superior i mitjà d'arreu de Catalunya.Publicat:
25-04-2017 / 08:42:15
Actualitzat:
25-04-2017 / 10:57:12

La física del patinatge és el títol del treball de recerca de les alumnes Andrea Alén i Clàudia Moreno que han rebut el reconeixement als Premis de Recerca Jove, que està dotat amb 750 euros. Aquests premis són hereus dels premis per fomentar l'esperit científic del jovent, que atorgava el Consell Interdepartamental de Recerca i Innovació de la Generalitat de Catalunya des del 1982 (Premis CIRIT). Els Premis de Recerca Jove tenen l'objectiu de potenciar el treball entre alumnes i professors de Catalunya i, d'aquesta manera, acostar el jovent al món de la ciència.

D'altra banda, l'institut ha rebut un reconeixement per la seva activitat en la recerca experimental i teòrica, en matèria científica. Aquest guardó s'ha concedit a un total d'11 centres d'ensenyament secundari i està dotat amb 2.500 euros.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits