malgratcomunicacio.cat

En directe


La companyia de teatre Les Peres representarà l'obra 'Trajectes' demà a les 20 h

La companyia de teatre Les Peres representarà l'obra Trajectes, una adaptació de l'obra TRaVeSías creada per l'Associació LaTEAdeTRO, aquest dissabte 22 d'abril a les 20 h al Centre Cultural. L'aportació és voluntària i els diners que es recaptin aniran destinats a l'Associació d'ajuda als refugiats Malgrat Acull.Publicat:
21-04-2017 / 12:50:30
Actualitzat:
21-04-2017 / 14:49:04

El grup de teatre Les Peres va néixer l'any 2016 a Malgrat de Mar. La iniciativa, sorgida de la necessitat de dos joves per fer teatre i difondre cultura, es va iniciar amb la 1a edició de Teatre Juvenil a Malgrat de Mar. Enguany, per la 2a edició de Teatre Juvenil a Malgrat de Mar, la companyia interpretarà l'obra Trajectes. Una obra de teatre creada per la companyia de teatre LaTEAdeTRO, amb el títol original TRaVeSías.

Trajectes explica la història de nou persones amb passats molt diferents però amb un present comú: la incertesa de què passarà en el seu futur. L'obra, que barreja el català i el castellà, tracta les emigracions que ha patit l'ésser humà al llarg de la història.

Trajectes es podrà veure aquest dissabte 22 d'abril, a les 20 h al Centre Cultural. L'aportació és voluntària i els beneficis obtinguts en aquesta 2a edició de Teatre Juvenil es destinaran a l'Associació d'Ajuda pels Refugiats Malgrat Acull.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits