malgratcomunicacio.cat

En directe


El Casal Municipal d'Estiu es traslladarà a l'Escola Marià Cubí

Els pares i mares podran recollir els infants i joves mitja hora abans de plegar quan vagin a la piscina, a la plaça de la Germana Campos, i a la platja, al parc de Can Campassol. Aquesta és una de les mesures que el Casal Municipal d'Estiu ha decidit aplicar per facilitar les anades i vingudes a l'Escola Marià Cubí. Les inscripcions pel casal, que enguany inclourà entre 5 i 15 places per a infants amb diversitat funcional, es podran formalitzar fins al 28 d'abril.Publicat:
20-04-2017 / 13:29:02
Actualitzat:
21-04-2017 / 10:10:37

El Casal Municipal d'Estiu oferirà 320 places per als matins de juliol, 100 per a les tardes de juliol, 170 als matins d'agost, i 70 per a les tardes d'agost. A més, s'han inclòs entre 5 i 15 places per a infants amb diversitat funcional, que participaran en les mateixes activitats que la resta de nens i nenes.

Una de les novetats del casal d'enguany és que es traslladarà a l'Escola Marià Cubí. Paco Márquez, regidor d'Educació i Infància, ha explicat que la decisió s'ha pres "pels espais que té l'escola". "Té moltes aules, molts patis, un entorn privilegiat i per un casal d'estiu que, bàsicament, es treballa en el lleure és imprescindible poder tenir uns espais ben condicionats per tal que la canalla pugui gaudir i aprendre en un entorn propici", ha afegit Márquez.

Per tal de facilitar les anades i vingudes dels infants i joves a l'Escola Marià Cubí, la directora del casal Elisabeth Téllez ha explicat que s'ha optat per fixar uns punts de recollida. "Els infants i joves aniran a la platja o a la piscina amb els monitors, però a la tornada se'ls podrà venir a recollir mitja hora abans a la plaça de la Germana Campos, en cas que hagin anat a la piscina, i al parc de Can Campassol, si han anat a la platja", ha detallat Téllez.

El regidor Paco Márquez també ha defensat la necessitat del servei de Casal d'Estiu. Márquez diu que "és un espai de lleure que complementa la formació de les persones durant unes dates en què no hi ha escola i, a més, permet la conciliació familiar en un poble turístic com el nostre". La directora Elisabeth Téllez ha defensat que al casal "s'educa en valors i es pensen activitats fora, relacionades amb l'entorn, que els permetin experimentar i explotar la creativitat, en un espai obert".

Inscripcions obertes

Les inscripcions pel Casal Municipal d'Estiu es podran formalitzar fins al 28 d'abril a través d'un correu electrònic casal@ajmalgrat.cat. Les inscripcions també es podran fer de manera presencial a l'Àrea de Serveis Personals de Can Feliciano de dilluns a divendres de 9 h a 12 h i els dijous de 15 h a 18 h. El preu del casal serà de 160 euros al mes matí i tarda o 120 euros matí o tarda. S'aplicarà una bonificació del 10% per 2 germans i del 20% per 3 o més. Els criteris d'inscripció seran l'empadronament a Malgrat de Mar, tenir germans que també hi participin i família nombrosa o monoparental.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits