malgratcomunicacio.cat

En directe


Un 86% dels veïns enquestats dels carrers de Passada i Girona consideren excessiu el trànsit als vials

L'Associació Eix Passada - Girona ha recollit prop de 100 enquestes sobre circulació i mobilitat. L'objectiu és recollir els suggeriments i les propostes dels veïns de la zona en matèria de circulació i mobilitat, fer-ne una valoració i traslladar els resultats a l'Ajuntament, que està portant a terme la revisió del pla de mobilitat del municipi. Des de l'Ajuntament es farà una sessió de participació aquesta tarda que, precisament, servirà per recollir les opinions, queixes i propostes de la ciutadania.Publicat:
20-04-2017 / 12:32:22
Actualitzat:
20-04-2017 / 14:29:39

Dels prop de 100 enquestats que han participat el 86,4% considera excessiu el trànsit als carrers Passada i Girona, davant d'un 13,6%; un 80,7% pensa que hi ha un alt nivell de contaminació a la zona a causa del trànsit, davant d'un 19,3% que no ho creu. A més, davant d'això el 76,1% dels enquestats consideren que la solució és que el trànsit passi per l'avinguda Costa Brava i un 23,9% no, i un 78,4% creu que tornar a obrir el carrer del Carme al trànsit seria una bona solució per tornar a repartir el pas de vehicles.

Les enquestes també plantejaven qüestions com: us molesta el soroll provocat pel trànsit?, creieu correcte que 15 carrers vagin a parar a l'eix Passada-Girona?, us sembla adequada la velocitat a la qual passen els vehicles?, o creieu que la velocitat a la qual circulen els cotxes és adequada?, entre altres coses.


Sessió sobre mobilitat

La sessió participativa perquè la ciutadania pugui opinar sobre mobilitat es durà a terme aquesta tarda, a les 20 h a l'Arxiu Municipal. Durant la sessió els ciutadans i ciutadanes podran dir la seva sobre la mobilitat a Malgrat de Mar. Totes aquelles persones que no puguin assistir, poden fer arribar les propostes o inquietuds a través de correu electrònic mobilitat@ajmalgrat.cat.

L'Ajuntament de Malgrat de Mar porta a terme una revisió del pla de mobilitat del municipi. L'empresa Mcrit porta a terme el pla de mobilitat de Malgrat de Mar. Aquesta empresa és especialista en plans i estudis de mobilitat urbana i han portat a terme els de ciutats com Terrassa o Girona, entre d'altres.

Els temes que es tractaran a la sessió de participació giraran al voltant de la mobilitat a peu i en bicicleta, del vehicle privat, el transport públic, els vehicles pesats, i l'aparcament, així com l'accidentalitat i la contaminació acústica i atmosfèrica. En relació al vehicle privat, es debatran qüestions com la jerarquització de la xarxa per millorar la capacitat i els nivells de servei dels accessos i dels carrers del poble, la resolució de cruïlles, la millora del disseny dels sentits de circulació, els sentits únics i la pacificació del trànsit i el trencament de continuïtat d'itineraris, entre d'altres.

L'inspector en cap de la Policia Local de Malgrat de Mar, Joaquim Martínez, ha explicat que aquesta primera sessió serà per recollir l'opinió de la ciutadania, que podrà expressar les seves inquietuds i propostes. En aquest sentit, ha avançat que una segona sessió consistirà a fer un retorn per part de l'empresa redactora del pla a totes les queixes i suggeriments.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits