malgratcomunicacio.cat

En directe


El Casal d'Estiu obre les inscripcions dijous

El termini d'inscripcions per al Casal Municipal d'Estiu s'obrirà aquest dijous. Fins el 28 d'abril es podran formalitzar les inscripcions per al Casal Municipal d'Estiu, que enguany es portarà a terme a l'Escola Marià Cubí. El govern municipal ha inclòs una oferta d'entre 5 i 15 places per a infants que mereixen una atenció especial.Publicat:
18-04-2017 / 12:36:29
Actualitzat:
18-04-2017 / 12:46:39

El Casal Municipal d'Estiu oferta aquest any 320 places per als matins de juliol, tardes de juliol 100, matins d'agost 170 i tardes d'agost 70. El preu serà de 160 euros al mes matí i tarda o 120 euros matí o tarda. S'aplicarà una bonificació del 10% per 2 germans i del 20% per 3 o més. Els criteris d'inscripció seran l'empadronament a Malgrat de Mar, tenir germans que també hi participin i família nombrosa o monoparental. Les inscripcions es podran fer del 20 al 28 d'abril a través d'un correu electrònic casal@ajmalgrat.cat. Només caldrà omplir i signar el full d'inscripció i les autoritzacions disponibles al web municipal i escanejar i enviar la documentació, juntament amb la tarja sanitària de l'infant. Les inscripcions també es podran fer de manera presencial a l'Àrea de Serveis Personals de Can Feliciano de dilluns a divendres de 9 h a 12 h i els dijous de 15 h a 18 h. 

El Casal Municipal d'Estiu d'enguany disposarà d'entre 5 i 15 places per a infants amb discapactiats o necessitats d'atenció especial. Les inscripcions s´han de fer de forma presencial, també del 20 al 28 d'abril. En aquest cas, per a les inscripcions, caldrà aportar la fitxa d'inscripció, fotocòpia de la tarja sanitària de l'infant i cetificat emès pel Centre d'Atenció al Discapacitat (CAD) del Departament d'Acció Social o bé informe de l'Equip d'Assessorament Psicopedagòfic en el qual s'indiqui l'existència d'indicis raonables que l'infant presenti algun tpus de discapacitat i/o requereix d'alguna mesura d'atenció especial. Un cop valorades les sol·licituds i una vegada realitzades les entreivstes amb les famílies, es determinarà el nombre d'infants i joves admesos i s'informarà a les famílies dels terminis de pagament. 

La tercera tinent d'alcalde, Núria Casajuana (CUP), ha explicat que la voluntat és que es cobreixin les 15 places. "Tots els infants són especials i tots els infants són iguals. Però alguns, perquè estan diagnosticats, necessiten una atenció especial. Per això com a administració tenim l'obligació de donar resposta a aquestes necessitats i donar eines perquè puguin gaudir dels serveis que es donen en condició d'igualtat", ha manifestat Núria Casajuana. "Volem un casal inclusiu i volem que facin activitast tots junts", ha afegit la regidora.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits