malgratcomunicacio.cat

En directe


El MalgrART arrenca divendres amb un programa que incorpora gastronomia i literatura

MalgrART, la iniciativa cultural que porta l'art al carrer coincidint amb Sant Jordi, arriba a la setena edició amb novetats com la presentació de la revisió del Pla d'Acció Cultural, una taula rodona amb escriptors locals i l'oferta gastronòmica del Mercat Music & Tapes i del Tasta'Malgrat, entre d'altres. La mostra, que s'obre aquest divendres 21 d'abril, s'allargarà fins al diumenge 30. El programa d'enguany compta amb un pressupost de 7.467,89 euros.Publicat:
18-04-2017 / 11:45:39
Actualitzat:
19-04-2017 / 08:30:04

El MalgrART obre aquest divendres 21 d'abril la programació d'enguany que s'allargarà fins al 30 d'abril. El regidor de Cultura, Paco Márquez (CUP), ha presentat aquest matí en roda de premsa les principals novetats de la mostra d'enguany. Márquez també ha volgut destacar que l'objectiu d'aquesta activitat és "acostar la cultura a la ciutadania i implicar-la", a més de potenciar una oferta de qualitat de la mà de "professionals que es dediquen al món de la cultura".

Entre les novetats que s'han inclòs al programa d'activitats del MalgrART hi ha la presentació de la revisió del Pla d'Acció Cultural el dissabte 22 d'abril a les 10 h a l'Arxiu Municipal. La presentació té com a objectiu fer "que la ciutadania es comprometi en l'àmbit cultural". Durant la presentació s'obrirà el torn de debat per recollir l'opinió de la ciutadania que, segons ha explicat Márquez, "acabaran de donar forma al Pla". En aquest sentit, Paco Márquez ha avançat que una de les propostes d'aquesta revisió és la recuperació de la Festa de la Diversitat i una altra, és que l'Ajuntament demanarà un ajut per revisar l'estat de l'edifici del Centre Cultural, ja que actualment, no està dotat tècnicament per acollir actuacions culturals professionals.

La incorporació de propostes gastronòmiques és una altra de les novetats d'enguany, que inclou el Mercat Music & Tapes el dissabte 22 d'abril a partir de les 19 h al Mercat Municipal, que està organitzat per Malgrat Turisme SL, i el Tasta'Malgrat, una proposta gastronòmica en la qual establiments del poble oferiran cuina casolana i productes de temporada, des de demà 19 d'abril i fins al 30; i amb una taula rodona el 30 d'abril a les 12:30 h al local social del 1r pis de La Barretina amb els escriptors malgratencs Josep Busquets, Lídia Massó, Montse Pellicer i Carmina Serra. Una altra novetat és que s'hi faran activitats a diferents barris del poble. El regidor de Cultura, Paco Márquez, ha explicat que l'objectiu del MalgrART és "acostar la cultura de qualitat al poble, que els malgratencs i malgratenques tinguin coneixements culturals en tots els àmbits".

Al MalgrART 2017 tampoc hi faltaran activitats que ja s'han organitzat en les edicions anteriors com, per exemple"Sant Jordi cerca el drac", la gimcana de "Busquem la princesa verdadera", la tabalada i cercavila del bestiari, cinema, teatre, música, les puntes de coixí de les puntaires i els assajos oberts de l'Aula de Música Contrapunt.

 

 

 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits