malgratcomunicacio.cat

En directe


Sessió participativa sobre mobilitat, aquest dijous a les 20 h

L'Ajuntament de Malgrat de Mar porta a terme una revisió del pla de mobilitat del municipi. Els ciutadans i ciutadanes podran dir la seva sobre la mobilitat a Malgrat de Mar en una sessió participativa, que tindrà lloc aquest dijous a les 20 h a l'Arxiu Municipal. També es poden fer arribar les propostes o inquietuds a través de correu electrònic mobilitat@ajmalgrat.catPublicat:
18-04-2017 / 11:14:54
Actualitzat:
18-04-2017 / 12:45:44

L'empresa Mcrit porta a terme el pla de mobilitat de Malgrat de Mar. Aquesta empresa és especialista en plans i estudis de mobilitat urbana i han portat a terme els de ciutats com Terrassa o Girona, entre d'altres. Dins aquest projecte per revisar la mobilitat del poble, es farà una sessió de participació, que servirà per recollir les opinions, queixes i propostes de la ciutadania. 

Els temes que es tractaran a la sessió de participació giraran al voltant de la mobilitat a peu i en bicicleta, del vehicle privat, el transport públic, els vehicles pesats, i l'aparcament, així com l'accidentabilitat i la contaminació acústica i atmosfèrica. En relació al vehicle privat, es debatran qüestions com la jerarquització de la xarxa per millorar la capacitat i els nivells de servei dels accessos i dels carrers del poble, la resolució de cruïlles, la millora del disseny dels sentits de circulació, els sentits únics i la pacificació del trànsit i el trencament de continuïtat d'itineraris, entre d'altres. 

L'inspector en cap de la Policia Local de Malgrat de Mar, Joaquim Martínez, ha explicat que la primera sessió serà per recollir l'opinió de la ciutadania, que podrà expressar les seves inquietuds i propostes. En aquest sentit, ha avançat que una segona sessió consistirà a fer un retorn per part de l'empresa redactora del pla a totes les queixes i suggeriments.

 

També es pot participar enviant un correu electrònic

L'alcaldessa i responsable de la Policia Local, Carme Ponsa (JXM), ha animat a la ciutadania a prendre part en aquest procés de participació. "Animem a la gent de Malgrat de Mar a participar-hi perquè pugui fer propostes i exposar inquietuds en matèria de mobilitat", ha explicat l'alcaldessa. En aquest sentit, Carme Ponsa ha destacat que "és entre tots que podem millorar la mobilitat del nostre poble". L'alcaldessa també ha informat que els ciutadans que no puguin assistir a la sessió participativa del proper 20 d'abril però que hi estiguin interessats, poden enviar un correu a mobilitat@ajmalgrat.cat per fer arribar la seva queixa o proposta. 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits