malgratcomunicacio.cat

En directe


L'Associació Eix Passada-Girona col·loca bústies als comerços de la zona per recollir les opinions dels veïns

L'Associació Eix Passada - Girona ha col·locat bústies als comerços dels carrers Passada i Girona per tal que els veïns contestin una enquesta i puguin fer suggeriments i propostes en matèria de circulació i mobilitat. Les bústies estaran col·locades fins al dimarts 18 d'abril.

 Publicat:
10-04-2017 / 13:52:52
Actualitzat:
20-04-2017 / 13:15:12

L'Associació Eix Passada - Girona ha col·locat bústies a diferents establiments dels carrers Passada i Girona, tal com va avançar a la reunió que es va celebrar el passat mes de març. Al costat d'aquestes bústies els veïns podran trobar unes enquestes que podran omplir. Aquestes enquestes plantegen preguntes com: us molesta el soroll provocat pel trànsit? considereu que tornar a obrir el carrer del Carme al trànsit seria una bona solució per tornar a repartir el pas de vehicles? penseu que tenim un alt nivell de contaminació degut al trànsit? creieu correcte que 15 carrers vagin a parar a l'eix Passada - Girona? us sembla adequada la velocitat a la qual passen els vehicles?. Les enquestes es podran omplir i dipositar a les bústies repartides pels comerços fins el dimarts 18 d'abril.

Mitjançant aquestes enquestes l'Associació pretén recollir els suggeriments i les propostes en matèria de circulació i mobilitat, fer-ne una valoració i traslladar els suggeriments i les propostes a l'Ajuntament, per tal d'elaborar un Pla de Mobilitat que estigui "consensuat amb tots els ciutadans".

Des de l'Associació fan una crida al veïnat perquè col·labori i aporti suggerències.

 

Reunió de veïns del mes de març

L'Associació Eix Passada - Girona va organitzar, a finals del mes de març, una nova trobada amb els veïns dels vials per exposar-los les actuacions que s'han dut a terme fins ara per solucionar, d'una banda, les inundacions dels carrers, i de l'altra, les molèsties que els provoca la circulació excessiva de vehicles. La trobada va reunir els veïns amb la regidora d'Urbanisme, Obra Pública, Serveis, Activitats i Medi Ambient, Mireia Castellà.

La reunió es va dividir en dues parts. La primera va servir per explicar el què s'ha fet per trobar una solució a les inundacions dels vials quan plou. En aquest sentit Mireia Castellà va explicar que des de la Diputació s'ha realitzat un estudi hidrogràfic que proposa cinc possibles solucions, de les quals dues s'han desestimat. Sobre les tres solucions restants, actualment, s'està elaborant un estudi econòmic.

La segona part de la reunió va servir per posar sobre la taula de nou els problemes que comporta la circulació excessiva de vehicles pels carrers de Passada i Girona. Mireia Castellà va informar que actualment la Diputació de Barcelona hi està treballant i que, més endavant, es convocarà una reunió entre l'Ajuntament de Malgrat i els veïns. La presidenta de l'Associació Eix Passada - Girona, Núria Girons, ha explicat que els veïns no acceptaran un "pla imposat", que només el donaran per vàlid "si està consensuat amb tots els ciutadans".

 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits