malgratcomunicacio.cat

En directe


Pintaran de colors les escales del carrer Bonavista

El carrer Bonavista canviarà la seva fesomia. La Regidoria d'Habitatge posarà en marxa en breu els treballs per pintar les escales. Es pintaran de colors, segons la carta del barri de La Verneda. Es tracta d'una original iniciativa que s'ha portat a terme a altres ciutats del món amb la intenció de millorar la qualitat del paisatge urbà i de promoure l'espai públic.Publicat:
10-04-2017 / 11:14:02
Actualitzat:
10-04-2017 / 11:30:06

La regidora d'Habitatge i portaveu del govern municipal, Neus Serra (PDeCAT), ha explicat que dins la nova campanya del pla ocupacional Tu hi pintes molt! es portarà a terme l'actuació de pintar les escales del carrer de Bonavista. La regidora ha detallat que la iniciativa, sorgida de la mateixa regidoria, proposa pintar de colors els esglaons de les escales i alhora fer uns murals a les parets de la mateixa. 

Els treballs de pintar els portaran a terme les 3 persones contractades dins el projecte Tu hi pintes molt! -1 oficial i 2 operaris, que estaven sense feina i inscrites al Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC). Neus Serra també ha avançat que alumnes d'una escola del poble pintaran un mural de la zona de les escales.

Els colors que es faran servir seran de la Carta de Colors que l'empresa Gabinete del Color va elaborar al 2010 per als veïnats del Castell i La Verneda dins la Llei de Barris. Aquesta empresa és també autora de la reconeguda Carta de Colors de les cases vora el riu Onyar de la ciutat de Girona. 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits