malgratcomunicacio.cat

En directe


Ple ordinari del mes d'abril, avui a les 19 h

El ple de l'Ajuntament celebra avui dijous 6 a les set del vespre la sessió ordinària d'aquest mes d'abril. El govern donarà compte del projecte del tram de Malgrat de Mar de la Ruta de la Tordera, impulsada pel Consell Comarcal de la Selva en col·laboració amb la Diputació de Barcelona i els 17 municipis implicats. També renovarà els membres del Consell municipal de Solidaritat i Cooperació Internacional i debatrà una moció del GPM ERC pel desdoblament de l'autovia A2 entre Maçanet de la Selva i Tordera, i dues mocions dels GPM del PSC i PP per la creació d'una pista polivalent a disposició de les entitats esportives i culturals i per la renovació integral de la plaça de la Família Maristany.Publicat:
06-04-2017 / 08:57:58
Actualitzat:
06-04-2017 / 11:14:23

En el ple ordinari del mes de març, que se celebrarà avui, el govern donarà compte del projecte del tram de Malgrat de Mar de la Ruta de la Tordera, impulsada pel Consell Comarcal de la Selva en col·laboració amb la Diputació de Barcelona i els 17 municipis implicats. El projecte, amb un pressupost de 138.047, 34 €, preveu la senyalització de la ruta per tot el municipi i diverses actuacions sobre el vial i els seus marges per la creació dels dos trams de carril bici segregats del trànsit al camí de la Pomereda i sobre la mota de la Tordera. El nou carril bici de Malgrat serà una realitat abans de finals d'aquest any i el subvencionarà íntegrament la Diputació de Barcelona.

També es renovarà, en el ple municipal d'aquest dijous, els membres del Consell municipal de Solidaritat i Cooperació Internacional, que no es reuneix des del mes d'abril del 2015. En aquest sentit, el govern també té previst potenciar el Consell Escolar Municipal, que aquest mandat només s'ha reunit en una ocasió el mes de juny del 2016, i el Consell Municipal de Medi Ambient que no es reuneix des de març del 2009. I en aquesta línia, el nou govern municipal també té previst treballar en la creació de nous consells sectorials per tal de dinamitzar el teixit associatiu del municipi. A tall d'exemple, podrien ser el consell de cultura, serveis socials o esports, entre d'altres. Les funcions d'aquests consells es concretaran finalment en el Reglament de Participació Ciutadana que properament es començarà a treballar. Els Consells Municipals sectorials participaran de manera activa en el procés d'elaboració d'aquest Reglament.

Durant el ple també es debatrà l'aprovació de les addendes de pròrroga dels convenis de col·laboració entre l'Agència de l'Habitatge de Catalunya i l'Ajuntament de Malgrat de Mar relatius al programa de mediació per al lloguer social per a l'any 2017 i a l'Oficina d'Habitatge situada al municipi, i l'autorització de la continuïtat amb la Fundació Privada Aspronis en els drets i obligacions derivades de la concessió per a la utilització privativa de les finques municipals situades a can Patalina i autorització per a constituir una hipoteca sobre la concessió.

A més, es debatrà i votarà la moció que presentarà el Grup Municipal d'Esquerra Republicana sobre el desdoblament de l'autovia A2 entre Maçanet de la Selva i Tordera, que té com a objectiu instar el Ministerio de Fomento a reafirmar el caràcter estratègic de l'autovia A2 entre Maçanet i Tordera, assumir la necessitat del seu desdoblament i ordenar la continuïtat a les obres de desdoblament. A més de donar trasllat d'aquest acord a tots els partits polítics representats al Congrés dels Diputats. I dues mocions que presentaran els Grups Municipals de PSC i PP. Una per la creació d'una pista polivalent a disposició de les entitats esportives i culturals, amb la intenció que es redacti un projecte executiu d'una pista polivalent a disposició de les entitats esportives i culturals, que es garanteixi que el projecte recull l'adequació de l'equipament per tal que funcioni com a espai multifuncional, que s'hi destini una partida pressupostària de la incorporació del superàvit del 2016 i que es traslladi l'acord a les entitats del municipi. L'altra per la renovació integral de la plaça de la Família Maristany, amb l'objectiu de redactar un projecte executiu que contempli la renovació, que es doti l'espai públic de l'equipament bàsic per cobrir les necessitats i destinar una partida pressupostària de la incorporació del superàvit del 2016.

El Ple començarà a les set del vespre a la sala de plens de l'Ajuntament i es podrà escoltar en directe per Ona Malgrat (107.4 FM) i per Internet. L'àudio de la sessió plenària també estarà disponible al dia següent per escoltar o descarregar a través del servei de ràdio a la carta d'Ona Malgrat a la plataforma Enacast.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits