malgratcomunicacio.cat

En directe


L'Ajuntament aposta per un Casal Municipal d'Estiu "inclusiu i per a tothom"

La Junta de Govern Local ha aprovat els criteris, el calendari, el procediment d'inscripció, l'oferta de places i la fitxa d'inscripció del Casal Municipal d'Estiu. Enguany inclourà entre 5 i 15 places per a infants amb necessitats educatives i/o atenció especial i/o discapacitats. L'Ajuntament, que gestiona de forma directa el Casal d'Estiu, contractarà els serveis d'educadors especials per tal de donar atenció a aquests infants. Les inscripcions s'obriran del 20 al 28 d'abril i enguany l'activitat del Casal Municipal d'Estiu es portarà a terme a l'Escola Marià Cubí.Publicat:
04-04-2017 / 15:22:13
Actualitzat:
05-04-2017 / 14:29:19

El Casal Municipal d'Estiu oferirà 320 places per als matins de juliol, tardes de juliol 100, matins d'agost 170 i tardes d'agost 70. Enguany també inclourà entre 5 i 15 places per a infants amb necessitats educatives i/o atenció especial i/o discapacitats. Aquesta condició i necessitats s'hauran d'acreditar amb els informes del CAD (Centre d'Atenció al Disminuït) o de l'EAP (Equip d'Assessorament i Orientació Psicopedagògica) o qualsevol altre. La determinació final de places estarà condicionada per la disponibilitat de contractar més o menys educadors i/o vetlladors, tot i que l'objectiu principal és poder donar cobertura a la capacitat màxima establerta, que és de 15 nens/es.

La tercera tinent d'alcalde, Núria Casajuana (CUP), ha explicat que la intenció és que sigui "un casal per a tots els nens i nenes" i ha dit que, "per això com a administració tenim l'obligació de donar resposta a aquestes necessitats i donar eines perquè puguin gaudir dels serveis que es donen en condicions d'igualtat". Casajuana ha volgut destacar que "tots els infants són especials i són iguals. Alguns, perquè estan diagnosticats, necessiten una atenció especial. Tot i que, a vegades, hi ha nens i nenes que estan bé, segons els cànons de Salut, que també poden necessitar atenció". També ha afegit que "l'administració ha de donar les eines perquè això sigui possible" i que, per aquest motiu l'Ajuntament destinarà una part del pressupost d'educació per contractar educadors i vetlladors. I ha volgut destacar que "el que volem és un sol casal per a tothom, la nostra inspiració és el respecte als més menuts, que són el nostre futur".

 

Inscripcions per al Casal Municipal

El Casal Municipal d'Estiu oferirà 320 places per als matins de juliol, tardes de juliol 100, matins d'agost 170 i tardes d'agost 70. El preu serà de 160 euros al mes matí i tarda o 120 euros matí o tarda. S'aplicarà una bonificació del 10% per 2 germans i del 20% per 3 o més. Els criteris d'inscripció seran l'empadronament a Malgrat de Mar, tenir germans que també hi participin i família nombrosa o monoparental. Les inscripcions es podran fer del 20 al 28 d'abril a través d'un correu electrònic casal@ajmalgrat.cat. Només caldrà omplir i signar el full d'inscripció i les autoritzacions disponibles al web municipal i escanejar i enviar la documentació, juntament amb la targeta sanitària de l'infant. Les inscripcions també es podran fer de manera presencial a l'Àrea de Serveis Personals de Can Feliciano de dilluns a divendres de 9 h a 12 h i els dijous de 15 h a 18 h.

El Casal Municipal d'Estiu d'enguany disposarà d'entre 5 i 15 places per a infants amb discapacitats o necessitats d'atenció especial. Les inscripcions s'han de fer de forma presencial, també del 20 al 28 d'abril. En aquest cas, per a les inscripcions, caldrà aportar la fitxa d'inscripció, fotocòpia de la targeta sanitària de l'infant i certificat emès pel Centre d'Atenció al Discapacitat (CAD) del Departament d'Acció Social o bé informe de l'Equip d'Assessorament Psicopedagògic en el qual s'indiqui l'existència d'indicis raonables que l'infant presenti algun tipus de discapacitat i/o requereix alguna mesura d'atenció especial. Un cop valorades les sol·licituds i una vegada realitzades les entrevistes amb les famílies, es determinarà el nombre d'infants i joves admesos i s'informarà les famílies dels terminis de pagament.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits