malgratcomunicacio.cat

En directe


L'estelada oneja al balcó de l'Ajuntament

L'estelada oneja al balcó de l'Ajuntament des de dijous a la tarda. Els regidors del govern, format per JXM, ERC, PDeCAT i la CUP, van voler donar compliment a la moció que es va aprovar en el transcurs del ple de novembre, i que proposava, entre d'altres coses, que l'estelada onegés al balcó de l'Ajuntament "fins que culimini el procés independentista".Publicat:
03-04-2017 / 11:50:09
Actualitzat:
03-04-2017 / 14:32:05

Els regidors del govern, format per JXM, ERC, PDeCAT i CUP, han penjat per segon cop l'estelada al balcó de l'Ajuntament, després que la penjessin el 12 de gener, abans de l'inici de la sessió plenària del mes de gener, i fos retirada al dia següent.

L'alcaldessa de Malgrat, Carme Ponsa, ha explicat que "va ser una decissió que va sorgir després de la comissió informativa, va ser un acord de ple aprovat el mes de novembre i vam creure que després de dos mesos al govern era un bon moment per penjar-la". A més, ha afegit que "la intenció és que l'estelada es quedi penjada amb la resta de banderes, ja que no n'hem exclòs cap, simplement n'hem afegit una".

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits