malgratcomunicacio.cat

En directe

Avinguda Mediterrània, barri de Malgrat Nord.

En marxa el treball de camp a Malgrat Nord

El treball de camp al barri a Malgrat Nord ja s'ha iniciat. Tècnics del projecte visiten el barri per conèixer "in situ" la situació actual així com les mancances i deficiències de diferents aspectes del barri com l'espai públic, els equipaments, els habitatges, els establiments i les activitats econòmiques, les comunitats de veïns, el moviment associatiu, els serveis municipals i la relació entre el veïnat i la resta del municipi.Publicat:
06-04-2017 / 08:09:01
Actualitzat:
06-04-2017 / 08:54:19

Tècnics visiten el barri i els seus veïns per conèixer a fons la situació de Malgrat nord. Aquests tècnics analitzaran l'espai públic, l'estat dels habitatges i les enquietuds del veïnat, entre altres aspectes. Els tècnics, que fan l'avaluació, porten una identificació avalada per la Policia Local i l'Ajuntament. Aquest treball de camp permetrà fer una diagnosi, en base a la qual es faran propostes per portar a terme. El projecte també comptarà amb la participació de la ciutadania. La portaveu del govern municipal, i regidora d'Habitatge, Neus Serra (PDeCAT), ha explicat que els tècnics van començar a treballar divendres passat, i ha demanat la col·laboració dels veïns i veïnes de Malgrat Nord. Oscar Fernández, veí de la zona, ha explicat que "esperen el moment de poder col·laborar i participar en el procés".

L'Ajuntament va anunciar el passat mes de setembre que es portava a terme aquest projecte de regeneració urbana al barri de Malgrat nord amb l'objectiu de dinamitzar i millorar el veïnat. La Diputació de Barcelona va concedir al consistori malgratenc un ajut de 18.150 euros al consistori per portar a terme una diagnosi del barri, que determinarà les actuacions que es portaran a terme. L'objectiu és analitzar la realitat social, econòmica i urbanística de Malgrat nord i establir les actuacions i estratègies que s'han desenvolupar en els propers anys. 

 

 

 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits