malgratcomunicacio.cat

En directe


Un Superdictat obre avui les activitats del Voluntariat per la Llengua

El Consorci de Normalització Lingüística del Maresme ha organitzat un Superdictat, que es durà a terme avui a les 18 h a la Biblioteca La Cooperativa. El Superdictat donarà el tret de sortida a les activitats del programa de Voluntariat per la Llengua, que ha estat impulsat per la regidoria de Joventut. Aquesta activitat està oberta a tota la població.Publicat:
30-03-2017 / 13:12:36
Actualitzat:
30-03-2017 / 13:29:17

El Superdictat és un concurs que consisteix en un dictat de diferents nivells, el qual els participants hauran d'escriure perfectament, i que anirà augment de dificultat de manera progressiva. El guanyador serà aquell qui cometi menys errades. Els tres finalistes de la prova rebran un premi. Les persones interessades a participar-hi es podran inscriure avui.

Aquesta activitat donarà el tret de sortida a les activitats del Voluntariat per la llengua, un programa per practicar català a través de la conversa. El funcionament d'aquesta iniciativa es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari, que parla català fluidament, i un aprenent, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa. A Malgrat, enguany les parelles lingüístiques tindran 10 trobades, i la primera serà avui, el mateix dia del Superdictat. L'acte de cloenda que es farà el proper mes de juny amb una visita al Museu del Pla de Grau d'Albert Turner. 

El Centre Cívic, la Biblioteca La Cooperativa, l’Escola Municipal d’Adults i el Club de la Feina són punts d’informació del programa. 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits