malgratcomunicacio.cat

En directe


Els veïns dels carrers Passada i Girona tornen a posar sobre la taula les inundacions i el trànsit als vials

L'Associació Eix Passada - Girona va organitzar una trobada amb els veïns dels vials per parlar sobre les inundacions i la mobilitat dels carrers. En relació a les inundacions, la regidora Mireia Castellà (JXM) va explicar que la Diputació estudia quina és la millor solució per evitar-les. Pel que fa a la mobilitat, Castellà va comentar que s'està redactant el nou Pla de Mobilitat. En aquest sentit, els veïns avancen que "no acceptaran un pla que no estigui consensuat amb tots els ciutadans".

 Publicat:
29-03-2017 / 12:04:20
Actualitzat:
29-03-2017 / 14:26:19

L'Associació Eix Passada - Girona va organitzar una nova trobada amb els veïns dels vials per exposar-los les actuacions que s'han dut a terme fins ara per solucionar, d'una banda, les inundacions dels carrers, i de l'altra, les molèsties que els provoca la circulació excessiva de vehicles. La trobada va reunir els veïns amb la regidora d'Urbanisme, Obra Pública, Serveis, Activitats i Medi Ambient, Mireia Castellà.

La reunió es va dividir en dues parts. La primera va servir per explicar el què s'ha fet per trobar una solució a les inundacions dels vials quan plou. En aquest sentit Mireia Castellà va explicar que des de la Diputació s'ha realitzat un estudi hidrogràfic que proposa cinc possibles solucions, de les quals dues s'han desestimat. Sobre les tres solucions restants, actualment, s'està elaborant un estudi econòmic.

La segona part de la reunió va servir per posar sobre la taula de nou els problemes que comporta la circulació excessiva de vehicles pels carrers de Passada i Girona. Mireia Castellà va informar que actualment la Diputació de Barcelona hi està treballant i que, més endavant, es convocarà una reunió entre la Diputació, l'Ajuntament de Malgrat i els veïns. La presidenta de l'Associació Eix Passada - Girona, Núria Girons, ha explicat que els veïns no acceptaran un "pla imposat", que només el donaran per vàlid "si està consensuat amb tots els ciutadans". I va afegir que, des de l'Associació, es posaran bústies repartides pels comerços dels carrers Passada i Girona per tal que els veïns puguin fer suggeriments i propostes en matèria de circulació i mobilitat.

Des de l'Associació van voler agrair la participació dels assistents i de la regidora i van voler fer una crida al veïnat perquè col·labori i aporti suggerències.

 

 

 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits