malgratcomunicacio.cat

En directe


La Mitja Marató Costa Barcelona-Maresme passa per Malgrat aquest diumenge

El pas de la Mitja Marató Costa de Barcelona-Maresme per Malgrat aquest proper diumenge obligarà a tallar el trànsit dels carrers del centre, el Passeig Marítim i l'avinguda de la Pomareda entre les 8 h i les 12 h. La prova, amb sortida i arribada a Calella, tindrà un recorregut de 20 quilòmetres que passarà també per Pineda de Mar i Santa Susanna.Publicat:
23-03-2017 / 14:28:54
Actualitzat:
23-03-2017 / 14:57:31

Els esportistes sortiran de Calella diumenge a les 9.30 h i els organitzadors preveuen que a les 12 h ja hagin completat tots el recorregut de 20 quilòmetres que travessa Pineda de Mar, Santa Susanna i Malgrat de Mar. El circuit, totalment pla, està homologat per la Federació Catalana d'Atletisme.

La Policia Local del Malgrat informa que mentre duri la competició restarà prohibit circular als següents vials: Passeig Marítim, avinguda dels Països Catalans, Joan Maragall, Fonlladosa, carrer del Carme, avinguda del Carme, Camí del Pla fins a la rotonda d'accés a la Cooperativa Progrés - Garbí, camí d'accés a l'avinguda Pomareda, avinguda Pomareda fins a Abat Oliba, Passatge de les Ànimes, Llibertat, Sant Elm, Sant Esteve, plaça de Caporal Fradera i Passeig Marítim. A més, estarà prohibit estacionar amb senyalització específica al Passeig Marítim i a l'avinguda Països Catalans.

Per a qualsevol consulta o aclariment, cal adreçar-se a les dependències de la Policia Local, al carrer d'Alexander Fleming número 31, o bé trucant al telèfon 93 765 42 24.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits