malgratcomunicacio.cat

En directe

D'esquerra a dreta: Ana Rosa Ucero, Melissa Mendibur i Iris Núñez.

Joves promeses de perruqueria a l’Institut Ramón Turró

Dues alumnes de l'INS Ramón Turró han participat en els campionats d'Espanya i d'Europa de Formació Professional en la modalitat de perruqueria. Melissa Mendibur s'ha proclamat subcampiona d'Espanya a l'SpainSkills d'enguany i Iris Núñez, campiona de l'SpainSkills l'any 2016, ha representat a l'Estat Espanyol en l'últim campionat d'Europa, celebrat a Göteborg.Publicat:
22-03-2017 / 12:43:49
Actualitzat:
22-03-2017 / 13:14:10

Melissa Mendibur s’ha proclamat subcampiona d’Espanya en la modalitat de perruqueria a l’SpainSkills, el campionat d’Espanya de Formació Professional celebrat a Madrid, durant els dies 27 de febrer i 4 de març. Aquest campionat, de caràcter nacional, el promou i organitza el Ministeri d'Educació, Cultura i Esport amb la col·laboració activa de les diverses comunitats autònomes i posa a prova les habilitats dels competidors de 25 especialitats professionals. Mendibur ha dit que preparar un campionat com aquest “implica molt entrenament i aprendre moltes coses noves”.

Iris Núñez, per la seva part, es va proclamar campiona d’Espanya de Formació Professional en la modalitat de perruqueria l’any 2016 i va representar Espanya a l’EuroSkills, el Campionat d’Europa, que es va celebrar al desembre a Goteborg. En aquest campionat van participar uns 450 joves de fins a 25 anys, de treta països diferents. Núñez ha explicat que “significa molta responsabilitat guanyar un campionat d’Espanya ja que això implica representar el país a nivell europeu i mundial”.

Ana Rosa Ucero, a estat la professora del centre que les ha acompanyat en qualitat de monitora de la delegació espanyola, i les ha entrenat i preparat durant mesos per a la seva participació als campionats.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits