malgratcomunicacio.cat

En directe

Carrers de Passada i Girona.

Les inundacions i la mobilitat dels carrers de Passada i Girona, de nou a debat

L'Associació Eix Passada - Girona ha organitzat una nova trobada amb els veïns dels vials per exposar-los les actuacions que s'han dut a terme fins ara per solucionar, d'una banda, les inundacions dels carrers, i de l'altra, les molèsties que els provoca la circulació excessiva de vehicles. La trobada tindrà lloc el proper dilluns 27 de març a les 20:30h a la Capella de l'Antic Hospital.Publicat:
22-03-2017 / 10:09:24
Actualitzat:
22-03-2017 / 11:44:12

La reunió que han organitzat els veïns dels carrers de Passada i Girona per dilluns que ve es dividirà en dues parts. La primera, servirà per explicar les actuacions que ja s'han dut a terme per intentar buscar una solució a les inundacions dels vials quan plou. En aquesta part de la trobada hi intervindrà Mireia Castellà, regidora d'Urbanisme, Obra Pública, Serveis, Activitats i Medi Ambient.

La segona part de la reunió servirà per posar sobre la taula de nou els problemes que comporta la circulació excessiva de vehicles pels carrers de Passada i Girona. En aquest cas seran els mateixos veïns els qui podran fer suggeriments i propostes en matèria de circulació i mobilitat.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits