malgratcomunicacio.cat

En directe


Les Escoles Fonlladosa informaran i sensibilitzaran sobre la donació de sang

Els alumnes de 3r d'ESO de les Escoles Fonlladosa han programat tot un seguit d'activitats al voltant del projecte Per cada gota de sang, un somriure. Un projecte en col·laboració amb el Banc de Sang i Teixits que han organitzat els alumnes i que culminarà el 4 d'abril amb la recollida de sang, a les Escoles Fonlladosa de 15:30 a 19:30 h.

 Publicat:
21-03-2017 / 10:02:12
Actualitzat:
21-03-2017 / 10:29:05

Els alumnes de 3r d'ESO de les Escoles Fonlladosa han fet un projecte de servei a la comunitat en col·laboració amb el Banc de Sang. Aquest projecte consisteix en l'organització i gestió d'una campanya de donació de sang, sota el lema Per cada gota de sang, un somriure. L'objectiu principal del projecte és que els alumnes siguin els protagonistes i participin en la dinamització d'una campanya, en aquest cas relacionada amb el Banc de Sang i Teixits, i que, per tant, posin en pràctica els aprenentatges científics, cívics i socials corresponents.

Dins del projecte els alumnes han organitzat diferents activitats: aquest dijous 23 de març els alumnes sortiran de l'escola per sensibilitzar els ciutadans i fer ressò de la campanya. El divendres 24 de març, a partir de les 18 h a la Biblioteca La Cooperativa realitzaran una lectura solidària dels contes dels alumnes guanyadors d'un concurs organitzat a l'escola. El 30 de març, a partir de les 20 h a la Biblioteca faran una xerrada informativa oberta a tothom i, finalment, el 4 d'abril de 15:30 a 19:30 h es farà la recollida de sang a les Escoles Fonlladosa.

Els alumnes de 3r de les Escolles Fonlladosa animen a la ciutadania a què "perdin la por a l'agulla" i afirmen que "s'ha de donar sang, que és un acte molt fàcil però molt important i que hi ha més gent de la que ens pensem que ho necessita".

 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits