malgratcomunicacio.cat

En directe


L'equip de govern porta al Ple la derogació del Reglament Orgànic Municipal

El ple de l'Ajuntament celebra avui dijous 16 a les set del vespre la sessió ordinària d'aquest mes de març.Publicat:
16-03-2017 / 13:14:58
Actualitzat:
16-03-2017 / 14:38:14

En el ple ordinari del mes de març, que se celebrarà avui, el govern derogarà el ROM. Aquest text, que es va aprovar amb el suport de l'antic govern (format per JXM i el PSC), regula, entre altres aspectes, el funcionament de les sessions plenàries i el temps del que disposen els regidors i regidores per exposar els seus arguments o fer rèpliques. El reglament també contempla la regulació de la tipologia de mocions que es poden presentar al plenari que, preferentment, han de ser sobre temes de caire local.

Durant el ple també es debatrà la renovació dels càrrecs de jutge de pau titular i substitut del jutjat de pau de Malgrat de Mar, la pròrroga del Pla Local de Joventut i la "modificació puntual del POUM en l'àmbit de Can Palomeres, estudi ambiental estratègic i modificació del catàleg de béns protegits del POUM, redactat per Linolium, SLU", entre d'altres coses.

A més, es debatrà i votarà la moció que presentarà el Grup Municipal del Partit Popular sobre la demanda d'anul·lació de l'adhesió de Malgrat de Mar a l'AMI (Associació de Municipis per la Independència), que té com a objectiu que "l'Ajuntament de Malgrat de Mar declari nuls els acords i decrets aprovats per l'Ajuntament, que tinguin per finalitat l'adhesió del municipi a l'AMI i el pagament de les quotes corresponents. A més de deixar de formar part d'aquesta associació i respectar la legalitat vigent i la Constitució".

El Ple començarà a les set del vespre a la sala de plens de l'Ajuntament i es podrà escoltar en directe per Ona Malgrat (107.4 FM) i per Internet. L'àudio de la sessió plenària també estarà disponible al dia següent per escoltar o descarregar a través del servei de ràdio a la carta d'Ona Malgrat a la plataforma Enacast.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits