malgratcomunicacio.cat

En directe


Dolors Bramon presentarà el seu darrer llibre a Malgrat avui

La filòloga i historiadora Dolors Bramon presentarà L'islam avui. Alguns aspectes controvertits, a les 20:30 h a la Biblioteca La Cooperativa. La professora i investigadora malgratenca Sònia Garangou participarà en l'acte.Publicat:
15-03-2017 / 10:54:03
Actualitzat:
15-03-2017 / 12:40:32

L'islam avui. Alguns aspectes controvertits pretén ser una eina que permeti orientar-se amb rigor i profunditat en alguns dels aspectes més controvertits relacionats amb l'islam i la seva inserció al món contemporani. L'obra també tracta termes de l'islam com gihad o xaria i els contrastarà amb l'ús que en fan els mitjans de comunicació. Altres temes seran la condemna a mort per adulteri, les hurís en el paradís islàmic, veritats i mentides sobre la dona a l'islam, l'islam com a arma contra la violència de gènere, la sexualitat, el dret a escollir el marit, el dot i la maternitat, reflexions al voltant d'Europa i el Mediterrani islàmic i el concepte de civilització islamo-cristiana.

L'acte ha estat organitzat per la llibreria La Pilona i Justícia i Pau, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Malgrat de Mar.

 

 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits