malgratcomunicacio.cat

En directe


Alumnes de 3r d'ESO del Fonlladosa organitzen una campanya de donació de sang

Per cada gota de sang, un somriure és l'eslògan que encapçala aquesta campanya. Una campanya organitzada i gestionada pels alumnes de 3r d'ESO de les Escoles Fonlladosa de Malgrat de Mar. La campanya de donació de sang es durà a terme el 4 d'abril a l'escola, de 15:30 a 19:30 h.Publicat:
13-03-2017 / 09:30:46
Actualitzat:
13-03-2017 / 10:00:47

Els alumnes de 3r d'ESO de les Escoles Fonlladosa han presentat a l'Ajuntament de Malgrat de Mar el projecte de servei a la comunitat en col·laboració amb el Banc de Sang. Aquest projecte consisteix en l'organització i gestió d'una campanya de donació de sang, sota el lema Per cada gota de sang, un somriure.

L'objectiu principal del projecte és que els alumnes siguin els protagonistes i participin en la dinamització d'una campanya, en aquest cas relacionada amb el Banc de Sang i Teixits, i que, per tant, posin en pràctica els aprenentatges científics, cívics i socials corresponents. Els alumnes van iniciar aquest projecte al setembre del 2016 i, des de llavors, hi treballen.

Dins d'això, els alumnes han assistit a xerrades per conèixer el Banc de Sang, han realitzat flyers per repartir a la ciutadania, han elaborat una enquesta que s'entregarà a la gent del carrer, han redactat cartes per enviar a les entitats del municipi, han realitzat un concurs de logos i han fet un vídeo promocional, a més de dissenyar i distribuir cartells.

Els alumnes de 3r de les Escolles Fonlladosa animen a la ciutadania a què "perdin la por a l'agulla" i afirmen que "s'ha de donar sang, que és un acte molt fàcil però molt important i que hi ha més gent de la que ens pensem que ho necessita".

La recollida de sang es farà el pròxim 4 d'abril a les Escoles Fonlladosa, de 15:30 a 19:30 h.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits