malgratcomunicacio.cat

En directe


Els Bombers Voluntaris de Malgrat de Mar celebren la seva diada

Els Bombers Voluntaris de Malgrat de Mar han celebrat aquest migdia el dia del seu patró, Sant Joan de Déu. Els bombers han organitzat, com és tradició, una trobada amb membres d'altres cossos de seguretat i emergències al parc. L'alcaldessa Carme Ponsa (Junts per Malgrat) i altres regidors i regidores del consistori també n'han pres part.Publicat:
08-03-2017 / 13:14:08
Actualitzat:
08-03-2017 / 14:52:34

El Parc dels Bombers Voluntaris de Malgrat de Mar ha estat, un any més, l'escenari de la celebració de la diada del seu patró, Sant Joan de Déu. En el transcurs de l'acte festiu, l'alcaldessa Carme Ponsa (Junts per Malgrat) ha lliurat als bombers un val, que podran canviar per un compressor. Els bombers, per la seva part, han regalat a l'Ajuntament una placa amb una fotografia dels membres del cos.

Xavier Estopà, cap dels Bombers Voluntaris de Malgrat de Mar, ha assegurat que "poder disposar d'un parc de bombers al municipi és molt positiu" i ha recordat que els efectius que fan servei a Malgrat són voluntaris i que, per tant, "moltes vegades sacrifiquen la seva vida personal per ajudar els altres". Per això, Estopà ha agraït la tasca dels voluntaris, però, també el suport que reben per part de les seves famílies.

L'acte de celebració de Sant Joan de Déu ha comptat amb la participació dels bombers del poble francès d'Arles -municipi agermanat amb Pineda de Mar-, els bombers del parc de Pineda de Mar, policies locals de Malgrat de Mar, Palafolls i Santa Susanna, Mossos d'Esquadra i agents de l'ADF, així com regidors de l'Ajuntament de Malgrat de Mar. 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits