malgratcomunicacio.cat

En directe

Font: Ajuntament de Malgrat de Mar.

Lectura del manifest i taller en el Dia Internacional de les Dones

La regidoria d'Igualtat commemora el Dia Internacional de les Dones amb un seguit d'activitats per reivindicar el paper de la dona. El regidor d'Igualtat, Jofre Serret (PDeCAT), ha dit, en la presentació dels actes programats per avui, el Dia Internacional de les Dones, que el 8 de març "és un dia de reivindicació" i que "la igualtat d'homes i dones parteix de la societat".Publicat:
08-03-2017 / 12:26:56
Actualitzat:
08-03-2017 / 14:50:18

L'Arxiu Municipal s'ha convertit en l'escenari de la celebració dels actes del Dia Internacional de les Dones. La jornada ha començat a primera hora del matí amb la lectura del manifest que reivindica el paper de la dona. El manifest l'han llegit el regidor d'Igualtat, Jofre Serret (PDeCAT), juntament amb altres regidors del consistori com Ester Martínez (ERC), Sergio Ortín (PSC) i l'alcaldessa Carme Ponsa (JXM) i amb col·laboració de dones assistents a l'acte. Tot seguit s'ha realitzat el taller D'on treus el temps per a tu? Eines per estimar-te, a càrrec de Mònica Aldegunde.

El programa d'activitats del Dia Internacional de les Dones també inclou el Taller d'enfortiment i empoderament per a les dones, que es durà a terme demà de 10:30 a 12:30 h, a la sala de l'Auditori de Ca l'Arnau. Aquest taller es realitzarà cada dijous des del 9 de març i fins al 13 d'abril.

Jofre Serret ha explicat que "el 8 de març ha de servir per reivindicar el paper de la dona en tots els àmbits" i que "encara hi ha molta feina per fer". A més, ha afegit que des de la regidoria d'Igualtat volen "buscar noves línies de treball, per tal d'impulsar la regidoria i no només treballar els aspectes de la dona i del gènere, sinó que el nou govern vol obrir-ho a tots els àmbits com LGTBI o les desigualtats de les persones d'altres procedències". Serret ha atribuït el fet que enguany s'hagin organitzat menys actes pel Dia Internacional de la Dona a què "la regidoria ja estava en marxa i la responsabilitat de què hi hagi menys actes és de la planificació que hi havia".

 

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits