malgratcomunicacio.cat

En directe

Un moment de la intervenció d'Artur Mas

Prop de 200 persones escolten a Artur Mas a l'Arxiu Municipal

L'expresident de la Generalitat Artur Mas va prendre part en l'acte de presentació del PDeCAT a Malgrat de Mar, que va tenir lloc ahir al vespre a la sala de l'Arxiu Municipal. Mas va defensar la necessitat de fer el referèndum sobre la independència aquest 2017. L'expresident va assegurar que el referèndum es planteja "amb un objectiu de tarannà estrictament democràtic".
 Publicat:
08-03-2017 / 08:50:38
Actualitzat:
08-03-2017 / 11:35:31

L'afonia no va impedir a l'expresident Artur Mas adreçar-se a les prop de 200 persones que ahir al vespre es van aplegar a la sala de l'Arxiu Municipal per escoltar el seu discurs sobre el referèndum d'Autodeterminació, que s'ha de celebrar aquest 2017. Tot i que PDeCAT de Malgrat de Mar va haver de canviar el format de l'acte per adaptar-lo a la pèrdua de veu de Mas, l'expresident va poder fer un resum dels esdeveniments que han passat des del setembre de 2012, quan va avançar les eleccions amb la promesa d'aplicar el Dret a l'Autodeterminació en el termini d'una legislatura, fins a dia d'avui. En aquest sentit, Mas va dir que tot aquest procés ha de culminar enguany amb el referèndum d'Autodeterminació perquè, entre d'altres, coses, "és una reclamació nacional i social d'un país molt barrejat amb gent d'orígens molt diferents".

L'expresident va defensar que el referèndum té un "objectiu de tarannà estrictament democràtic" i que arriba "després de més de 100 anys d'intentar arribar a una entesa amb el govern de Madrid". Mas va assegurar que "és un projecte que mira endavant i que vol construir un país on la gent hi pugui viure bé". "Volem un país amb bons nivells d'ocupació, salaris dignes, una economia oberta, un estat del benestar potent i sostenible, i amb una democràcia d'alta qualitat", va afegir l'expresident.

PDeCAT a Malgrat de Mar

La xerrada de l'expresident de la Generalitat Artur Mas va servir al PDeCAT de Malgrat de Mar per a presentar-se públicament. Eva Moreno, la presidenta del partit al poble, va dir que el PDeCAT "és un partit fort, carregat d'il·lusió i del poble, que escolta totes les opinions". Un dels objectius, segons Moreno, és convertir-se en un referent al municipi.

La presentació del PDeCAT a Malgrat de Mar va comptar amb les intervencions de la portaveu del Govern Neus Serra i de Jofre Serret, regidor d'Acció Social i Ciutadania, Formació d'Adults, Gent Gran, Igualitat, Salut Comunitària, Salut Pública i Inserció Laboral. L'alcaldessa Carme Ponsa (Junts per Malgrat) també va assistir a l'acte.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits