malgratcomunicacio.cat

En directe


Ajornen les obres de l'Avinguda Barcelona fins el 2 d'octubre

El govern municipal, JxM, ERC, PDeCAT i CUP, ha anunciat que les obres d'urbanització de l'avinguda Barcelona s'ajornen fins al 2 d'octubre. La regidora d'Urbanisme i Obra Pública, Mireia Castellà (JXM), ha explicat que "la primera setmana del nou govern es va descobrir que hi havia un problema amb el projecte" i que, per aquest motiu, s'ha decidit ajornar aquestes obres per no provocar problemes de mobilitat durant la temporada turística.

 Publicat:
07-03-2017 / 14:17:12
Actualitzat:
07-03-2017 / 15:33:54

La regidora d'Urbanisme i Obra Pública, Mireia Castellà, ha manifestat que la setmana del 18 al 24 de gener "es va fer un replanteig, que no es va signar, perquè van detectar uns problemes a l'hora de fer-ho". Castellà ha detallat que sobre el terreny es va detectar que "el projecte contemplava unes afectacions sobre diferents propietats, que no havien d'estar incloses". Segons la regidora d'Urbanisme, aquest error en el projecte s'ha produït perquè l'empresa que el va redactar ho va fer tenint com a base no un estudi topogràfic sinó el cadastre, que "no és tan exhaustiu". Aquest problema, segons ha relatat Mireia Castellà, ha comportat tot un retard en l'inici de les obres. Davant d'aquest fet, el govern municipal ha pres la decisió de no iniciar ara les obres per no provocar problemes de mobilitat durant la temporada turística. 

Mireia Castellà també ha exposat que totes els parts implicades estan d'acord a ajornar l'inici de les obres i ha subratllat que ha estat una decisió "consensuada", que s'ha informat als veïns i que se'ls tornarà a informar al setembre, abans de l'inici de les obres. La regidora d'Urbanisme ha afegit que aquest ajornament de les obres no suposarà cap sobrecost. En aquest sentit, Mireia Castellà ha afegit que l'Ajuntament reclamarà a l'empresa redactora del projecte per aquest error. 

Les obres d'urbanització de l'avinguda de Barcelona es van adjudicar el 22 de desembre a l'empresa COPCISA i el 4 de gener es va signar el contracte per un valor d'1.492.378,09 euros. Està previst que les obres durin 3 mesos.  

 

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits