malgratcomunicacio.cat

En directe


Paco Márquez: "la valoració del Carnaval serà oberta a tota la ciutadania"

El regidor de Cultura, Paco Márquez, ha valorat positivament el Carnaval i ha dit que, des de la regidoria, hi ha la voluntat de fer una reunió de valoració del Carnaval "oberta a tota la ciutadania".Publicat:
02-03-2017 / 14:08:07
Actualitzat:
02-03-2017 / 15:27:32

El regidor de Cultura, Paco Márquez, ha dit que, tot i que "s'han de perfilar temes d'organització" la valoració del Carnaval d'enguany és positiva. En aquest sentit, ha afegit que "la llastima va ser haver d'anul·lar la rua de les escoles per un factor extern com és la pluja, però la sort és que l'organització i les persones implicades es van posar d'acord, amb molta rapidesa, per fer-ho un altre dia".

D'altra banda, també ha parlat dels castells inflables i els tallers de màscares que es van fer el dissabte a la tarda i ha dit que "enguany hem incorporat aquesta novetat, ja que és un dia amb molta afluència de gent i això ens permet controlar i distribuir l'aforament al pavelló".

A més, ha explicat que es farà "una reunió de valoració amb la gent que ho ha fet possible, tant l'organització del Tastaolletes, com la gent de les carrosses i comparses o la Policia" i ha afegit que "la idea és obrir-ho a tota la ciutadania, posar una data i que la gent vingui i pugui expressar-se i així puguem millorar-ho l'any que ve". També ha volgut donar les gràcies a tots els treballadors i les persones que han col·laborat en l'organització i la realització del Carnaval 2017.

 

 

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits