malgratcomunicacio.cat

En directe


Xerrada sobre la realitat de les persones refugiades, avui a les 18 h

La xerrada sobre la realitat de les persones refugiades es durà a terme avui, a les 18 h a l'Arxiu Municipal. A més, també s'inaugurarà l'exposició Diaris il·lustrats de persones refugiades, de la Comissió Catalana d'Ajuda al Refugiat. Aquestes activitats tanquen les jornades solidàries amb les persones refugiades Una realitat latent.Publicat:
27-02-2017 / 11:44:08
Actualitzat:
27-02-2017 / 12:31:56

La xerrada, que es farà a les 18 h a l'Arxiu Municipal, tanca el seguit d'activitats de les jornades solidàries amb les persones refugiades Una realitat latent, organitzades per l'Ajuntament de Malgrat de Mar, juntament amb Malgrat Acull. Avui, també s'inaugurarà l'exposició Diaris il·lustrats de persones refugiades, cedida per la Comissió Catalana d'Ajuda al Refugiat, que estarà disponible fins el 6 de març a l'Arxiu Municipal.

Les jornades van començar amb la recollida de signatures per la campanya Casa nostra, casa vostra i amb El Camí de les Maletes, un recorregut organitzat per Malgrat de Mar acompanyat de la lectura de narracions sobre testimonis reals a càrrec del grup de rapsodes Rimaterrània. També Maria Fàbregas va oferir una xerrada sobre la seva experiència en un camp de refugiats. Maria Fàbregas ha estat dos mesos als camps de refugiats d'Eleonas i té previst tornar a Grècia el proper mes de juny, on s'hi estarà dos mesos més. Va parlar de la seva experiència i de com malviuen els refugiats, majoritàriament siris. La voluntària mataronina es va endur de Malgrat 500 dibuixos que han fet alumnes de l'escola Vedruna i també, nens i nenes usuaris de la Biblioteca La Cooperativa.

L'exposició Little Hoops estarà disponible a la Sala de la Biblioteca La Cooperativa fins el dijous 2 de març. Aquesta exposició ha estat cedida per Global Humanitària. La mostra recull quadres realitzats per infants siris hospitalitzats a Jordània.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits