malgratcomunicacio.cat

En directe


El nou govern expressa el seu malestar per l'anunci de Millo de fer una escullera sense que hagi estat consensuat

La portaveu del govern, Neus Serra, ha expressat el malestar del govern (JxM, PDeCAT, ERC i CUP) per "les formes i les maneres" de la visita d'ahir del delegat del govern espanyol, Enric Millo, a la zona afectada pels temporals. En aquesta visita Millo va anunciar la inversió d'1,1 milions d'euros que preveu la construcció d'una escullera. El nou govern expressa el malestar per "fer l'anunci d'una obra d'aquesta magnitud sense preguntar ni facilitar els informes que, des del consistori, s'han demanat". L'Ajuntament ha demanat al govern espanyol que es faci un estudi de l'impacte mediambiental que pot tenir la construcció de l'escullera sobre el delta de La Tordera.

 Publicat:
24-02-2017 / 14:00:08
Actualitzat:
24-02-2017 / 15:29:48

El delegat del govern espanyol, Enric Millo, va visitar ahir la zona del Camí de la Pomereda afectada pels darrers temporals. Enric Millo va anunciar una inversió d'1,1 milions d'euros per Malgrat de Mar que preveu la construcció d'una escullera. A més, Millo, acompanyat de la cap de la demarcació de Costes de l'Estat, Maria Toledano, va anunciar que les obres per arranjar els desperfectes començaran la setmana vinent i que estaran enllestides en tres mesos, aproximadament.

Davant d'això, el nou govern ha volgut expressar el seu malestar per les "formes i les maneres" de la visita d'ahir. La portaveu del govern, Neus Serra, ha dit que saben que es tracta de "donar resposta a una situació d'emergència i s'ha d'actuar amb celeritat, però no pot ser que el consistori s'assabenti de la presència del delegat del govern espanyol en el darrer minut i amb un marge de temps molt escàs."

A més, també ha expressat el malestar per l'anunci d'unes obres d'aquesta magnitud i, en aquest sentit, ha dit que des del consistori volen saber "quines connotacions pot tenir aquesta acció pel que fa al delta de La Tordera, per exemple" i "en què consisteixen les accions exactament". També ha volgut destacar que "això no vol dir que ens hi oposem, però tot i que la situació d'emergència i la llei permeten que es facin aquest tipus d'actuacions sense projecte i sobre la marxa, no volem trobar-nos sorpreses. Creiem que s'hauria de fer un esforç per anar de la mà i les actuacions que s'han fet fins ara que no han estat en aquesta línia".

Serra ha explicat que la voluntat del govern era que la visita que es fes "propiciés un espai de trobada per poder resoldre dubtes i poder plantejar qüestions que havien quedat en incògnita" i ha dit que això no s'ha produït i que, per això, traslladaran aquest malestar formalment i demanaran una trobada d'urgència, ja que en "en cap cas el que volem és paralitzar les actuacions que s'hagin de fer, perquè volem que quan arribi la temporada d'estiu això estigui resolt".

 

en millo va anunciar una hora abans la seva visita

el malestar per l'anunci del projecte de l'escullera, sense haver estat consensuat prèviament

sense preguntar al territori

sense informar ni consensuar

 

 

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits