malgratcomunicacio.cat

En directe


La Biblioteca La Cooperativa exposa quadres pintats per infants siris hospitalitzats a Jordània

Little Hops és una exposició de Global Humanitària de quadres que han estat pintats per infants siris. L'exposició s'inaugura avui i estarà disponible fins al 2 de març, a la Biblioteca La Cooperativa. L'exposició es troba dins les jornades solidàries amb les persones refugiades Una realitat latent, organitzades per l'Ajuntament de Malgrat de Mar, juntament amb Malgrat Acull. Els actes, que van començar amb la recollida de signatures per la campanya Casa nostra, casa vostra, finalitzaran el proper 6 de març.Publicat:
20-02-2017 / 08:54:42
Actualitzat:
20-02-2017 / 11:35:42

Little Hops és una exposició de Global Humanitària de quadres que han estat pintats per infants siris afectats per la guerra amb conseqüències físiques i psicològiques, que internats a l'hospital de Jordània. L'exposició s'inaugura avui i estarà disponible fins al 2 de març, a la Biblioteca La Cooperativa. Aquesta activitat es troba dins les jornades solidàries amb les persones refugiades Una realitat latent, unes jornades organitzades per l'Ajuntament de Malgrat, juntament amb Malgrat Acull, que pretenen sensibilitzar sobre la situació de les persones refugiades arreu del món.

Les jornades van començar amb la recollida de signatures per la campanya Casa nostra, casa vostra i amb El Camí de les Maletes, un recorregut organitzat per Malgrat de Mar acompanyat de la lectura de narracions sobre testimonis reals a càrrec del grup de rapsodes Rimaterrània. També Maria Fàbregas va oferir una xerrada sobre la seva experiència en un camp de refugiats. Maria Fàbregas ha estat dos mesos als camps de refugiats d'Eleonas i té previst tornar a Grècia el proper mes de juny, on s'hi estarà dos mesos més. Va parlar de la seva experiència i de com malviuen els refugiats, majoritàriament siris. La voluntària mataronina es va endur de Malgrat 500 dibuixos que han fet alumnes de l'escola Vedruna i també, nens i nenes usuaris de la Biblioteca La Cooperativa.

L'exposició fotogràfica Refugiats, l'odissea cap a Europa de Sergi Cámara a l'Arxiu Municipal estarà disponible fins al dimecres 22 de febrer. Aquesta exposició ha estat cedida per la Coordinadora d'Ongs Solidàries de Catalunya. La mostra tracta la problemàtica de les onades migratòries dels refugiats l'estiu passat.

El proper dilluns 27 de febrer, s'inaugurarà l'exposició Diaris il·lustrats de persones refugiades de la Comissió Catalana d'Ajuda al Refugiat. L'exposició estarà disponible fins al 6 de març, a l'Arxiu Municipal. El dilluns 27 també es realitzarà una xerrada sobre la realitat de les persones refugiades a càrrec de la Comissió Catalana d'Ajuda al Refugiat, a les 18 h a l'Arxiu Municipal.

Galeria d'imatges

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits