malgratcomunicacio.cat

En directe


El Punt d'Informació obre dilluns la setmana del Carnaval

Malgrat de Mar enceta la propera setmana la celebració del Carnaval, que enguany està dedicat a l'explorador Fèlix Cardona. El Punt d'Informació del Carnaval s'instal·larà dilluns vinent davant l'Ajuntament. Fins dijous, els malgratencs i malgratenques poden apuntar-se en el Punt d'Informació com a voluntaris per donar la benvinguda al Rei Carnestoltes i rebran una careta d'indígena de la serralada de l'Auiantepui.Publicat:
17-02-2017 / 14:58:43
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Malgrat de Mar enceta la propera setmana la celebració del Carnaval, que enguany està dedicat a l'explorador Fèlix Cardona. El Punt d'Informació del Carnaval s'instal·larà dilluns vinent davant l'Ajuntament. Fins dijous, els malgratencs i malgratenques poden apuntar-se en el Punt d'Informació com a voluntaris per donar la benvinguda al Rei Carnestoltes i rebran una careta d'indígena de la serralada de l'Auiantepui.

Al Punt d'informació del Carnaval 2017, els voluntaris del Rei Carnestoltes juraran, com cada any, en nom de la sardina el seu compromís amb el Rei Carnestoltes i s'hi podran fer una fotografia, simulant que estan dins una curiara -una canoa petita. El Punt d'Informació obrirà la setmana vinent, de dilluns a dijous, de 9 h a 12 h a davant de l'Ajuntament. 

La celebració de la festa del Carnaval començarà dijous vinent, Dijous Gras, amb l'arribada del Rei Carnestoltes pels carrers del poble, repartint botifarra d'ou a partir de les 17 h. La gresca continuarà divendres al matí amb la Rua de les Escoles, en la qual tots els alumnes de Malgrat de Mar participaran a la cercavila pels carrers del poble, disfressats d'explorador com Fèlix Cardona. Aquesta rua començarà a les 10 h des del parc Francesc Macià. A la nit, 8 carrosses i 1 comparsa participaran a la rua que sortirà a les 21.30 h de la plaça Germana Campos, i recorrerà els carrers del poble fins al pavelló Germans Margall, on hi haurà ball amb el Dj José Reyes. A les 22 h, el Rei Carnestoltes farà el seu parlament a la plaça de l'Església. 

El dissabte, el torn serà per a la mainada. La celebració del Carnaval infantil començarà amb el pregó del Rei Carnestoltes a les 17.30 h a la plaça de Pau Casals. La rua anirà fins al pavelló Germans Margall, on la companyia Xip-Xap oferirà l'espectacle "Uh! Quin cangueli!".

El Carnestoltes s'acomiadarà, com mana la tradició, el Dimecres de Cendra, amb l'enterrament de la sardina i el Ball de Vídues. 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits