malgratcomunicacio.cat

En directe

José Sepulveda i el regidor d'esports, Miquel Àngel Ruiz.

José Sepúlveda, 15 anys dalt de la mateixa bici a la 'Quebrantahuesos'

El malgratenc José Sepúlveda ha participat durant 15 anys consecutius a la Quebrantahuesos, una de les proves amb més importància en l'àmbit espanyol i europeu de ciclisme. Sepúlveda és l'únic català que ha participat i ha finalitzat aquesta prova durant 15 anys consecutius i també, és l'únic que ha aconseguit realitzar la prova amb la mateixa bicicleta durant tots aquests anys. Enguany, la prova se celebrarà el 17 de juny.Publicat:
17-02-2017 / 12:52:19
Actualitzat:
17-02-2017 / 14:49:58

La Quebrantahuesos és una prova ciclista a nivell internacional, de 200 km aproximadament. En aquesta prova hi participen unes 10.000 persones. La cursa comença a Osca, passa per França i torna al lloc de sortida. Sepúlveda ha explicat que quan es participa en una prova com la Quebrantahuesos "se sent una cosa molt especial. Et sents molt orgullós, ja que és una prova molt dura on participen professionals com Miguel Indurain". I que, principalment, "la importància recau en poder acabar la prova". També ha dit que per a participar en activitats d'aquest nivell el més important "és cuidar-se físicament i moralment i així poder aguantar esforços tan grans".

El malgratenc José Sepúlveda ha participat durant 15 anys consecutius a la Quebrantahuesos, una de les proves amb més importància en l'àmbit espanyol i europeu de ciclisme. Sepúlveda és l'únic català que ha participat i ha finalitzat aquesta prova durant 15 anys consecutius i també, és l'únic participant que ha aconseguit fer la prova fent servir sempre la mateixa bicicleta. A banda d'això, també ha estat Campió de Catalunya de ciclisme de carretera, l'any 1981 i Subcampió de Catalunya de pista el 1980.

Enguany, la novetat destacada és que participarà en la Qubrantahuesos amb una bicicleta nova, fet que li permetrà poder reduir el temps de finalització de la prova. José Sepúlveda ha destacat que ara, el seu repte és poder fer "el màxim de Quebrantahuesos possibles, espero que com a mínim siguin 15 més".

José Sepúlveda a més, participa anualment a la Marató de Barcelona. Actualment combina les maratons amb la prova de la Quebrantahuesos.

 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits