malgratcomunicacio.cat

En directe


Ona Malgrat celebra el Dia Mundial de la RÓdio amb la remodelaciˇ tŔcnica de l'estudi

Ona Malgrat celebra el Dia Mundial de la RÓdio amb l'inici de la remodelaciˇ tŔcnica de l'estudi. El Dia Mundial de la RÓdio se celebra avui sobre el tema La rÓdio ets tu, que pretÚn fomentar la participaciˇ de les audiŔncies i les comunitats en la planificaciˇ i gestiˇ de les emisores de rÓdio. Des de la UNESCO es fa una crida a la participaciˇ de totes les rÓdios i les organitzacions de mitjans de comunicaciˇ per organitzar esdeveniments i programes especials amb motiu de la jornada.Publicat:
13-02-2017 / 10:17:58
Actualitzat:
13-02-2017 / 13:12:53

Ona Malgrat celebra enguany el Dia Mundial de la Ràdio amb la remodelació tècnica de l'estudi de l'emissora municipal. Aquesta millora tècnica permetrà fer directes i agilitzar els processos de producció dels continguts de la ràdio. Precisament, enguany, el Dia Mundial de la Ràdio està dedicat al tema La ràdio ets tu, que pretén fomentar la participació de les audiències i les comunitats en la planificació i gestió de les emissores de ràdio. El Regidor de Comunicació, Ramir Roger, ha explicat que "ja s'ha iniciat la remodelació de l'estudi d'Ona Malgrat amb la qual renovem l'equipament tècnic. Això permetrà fer programació en directe, treure la ràdio al carrer i escoltar l'opinió de la gent del municipi. En unes setmanes podrem començar a fer alguna prova pilot d'aquests aspectes i en un parell de mesos podrem fer entrevistes en directe i al carrer".

La UNESCO convida a les emissores de ràdio i les organitzacions de mitjans de comunicació a unir-se a la celebració del Dia Mundial de la Ràdio 2017 amb l'organització d'esdeveniments i programes especials. Mitjançant aquesta jornada la UNESCO pretén aconseguir que les emissores de ràdio d'arreu del món s'assegurin de mantenir un diàleg constant amb el sector de la ràdio, els seus oients i el públic en general. I que, d'aquesta manera, tractin els temes d'actualitat local i general i promoguin la llibertat d'expressió.

El Dia Mundial de la Ràdio es va celebrar per primer cop l'any 2012, després de la proclamació oficial a la Conferència General de la UNESCO del 2011. Més tard va ser adoptat per l'Assemblea General de les Nacions Unides. Altres anys el tema de la jornada s'ha dedicat a la igualtat de gènere, la participació dels joves i a la ràdio en situacions de desastres i emergències humanitàries. L'any 2016 més de 380 ràdios de 80 països diferents van participar en la jornada.

 

Galeria d'Óudios

NotÝcies

Totes les notÝcies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

RÓdio a la carta Programes Contacte

MLGVisiˇ

Xarxes Socials

ButlletÝ

Qui som

CrŔdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - AvÝs legal - CrŔdits