malgratcomunicacio.cat

En directe

Un moment de l'activitat. Foto: Marta Tomàs. Malgrat Acull

'El camí de les maletes' recull més de 1.000 euros pels refugiats

La plataforma Malgrat Acull ha valorat positivament la resposta dels malgratencs i malgratenques a l'acte solidari El camí de les maletes, que ha tingut lloc aquest diumenge amb l'objectiu de sensibilitzar a la població i obtenir recursos per col·laborar amb les persones refugiades. En total, s'han recollit 1.117 euros i 252 signatures en el marc de La gran recollida de signatures per #volemacollir que ha organitzat la campanya Casa nostra, casa vostra arreu del territori de Catalunya.Publicat:
06-02-2017 / 12:33:03
Actualitzat:
06-02-2017 / 13:15:11

Malgrat Acull ha agraït a través de la seva pàgina de Facebook la solidaritat dels malgratencs i malgratenques, que aquest diumenge van participar en l'activitat El camí de les maletes. La proposta va incloure un recorregut pel poble acompanyat de la lectura de narracions sobre testimonis reals a càrrec del grup de rapsodes Rimaterrània. Els músics Joan i Lluís Fortuny, d'Electrica Dharma, Maria Fortuny i Pep Mateu van tocar en directe. Els 1.117 euros que s'han recollit amb l'activitat aniran destinats a la campanya Casa nostra, casa vostra, que enviarà els diners als camps de refugiats d'Europa.

La plataforma també ha agraït la col·laboració de l'Associació de Comerciants, Ratpenatsinfernals, Colla de Genganters, Ajuntament de Malgrat de Mar i voluntaris que han fet possible l'acte.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits